• Alise Haijima par mentālo veselību: Vēlos pazust no visiem un visa

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Dziedātāja Alise Haijima pēdējā laikā aizvien mazāk dalās ar savām ikdienas gaitām sociālajos tīklos. Vēloties izskaidrot radušos situāciju, viņa Instagram sekotājiem veltījusi atklātu ziņu par mentālo veselību un visādiem niķiem, kas kaitē ikdienu baudīt pilnvērtīgi.

    «Vienmēr licies, ka manī dzīvo divi cilvēki. Katrs no tiem cīnās tikt pie smadzeņu stūres. Nē, nē, man nav skicofrēnija – balsis nedzirdu. Bieži attopos situācijās, kur nespēju nekādi sevi kontrolēt vissīkāko problēmu dēļ. Pārdzīvoju vai dusmojos augstā līmenī par neko,»  stāsta Haijima.

    Dziedātājai ir grūti sadzīvot ar savām domām, jo tās ir daudz spēcīgākas, lai spētu palīdzēt vienkārša saruna ar kādu draugu. Vienu nedēļu viņa ir priecīgākais un strādīgākais cilvēks dzīvē, bet nākamajā jau domā, ka nekam nav jēgas, jo nekas vairs neinteresē, ne ar vienu nav vēlmes komunicēt, tikai pazust no visiem un visa.

    «Patiesībā tā visu mūžu bijis, bet pēdējā laikā ir tik traki, ka jau sāku ņemt pilnīgas pauzes no sociālajiem tīkliem, tikai lai mēģinātu dabūt pie smadzeņu stūres pozitīvo personību, kas ir mana īstā daba.

    Varbūt es neesmu vienīgā, kas dara kaiti sev ne no kā.

    Cīnos, pazudusi neesmu, bet beidzot jums atklāju, kāpēc pēdējo mēnešu laikā neesmu tik aktīva virtuālajā civilizācijā. P.S. Jā, es jau sāku konsultēties ar speciālistiem. Esmu tikusi pāri nolieguma fāzei.» 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē