• Šogad Notāru dienu tēma – bērnu intereses

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Šogad jau 15. reizi norisināsies Notāru dienas – 25. un 26. februārī zvērinātu notāru birojos visā Latvijā cilvēki varēs saņemt juridiskās konsultācijas bez maksas, un šogad uzmanības priekšplānā — bērnu intereses, informē Latvijas Zvērinātu notāru padome.

    Latvijas Zvērinātu notāru padome, kas rīko Notāru dienas, šogad aicinās sabiedrību domāt par bērnu juridisko drošību un vienmēr turēt bērnu intereses pirmajā vietā. Notāri aicinās cilvēkus izzināt, kas ir nepieciešams, lai viņu bērni būtu pilnībā juridiski nodrošināti dažādām situācijām, ko ģimene var piedzīvot, bet jo sevišķi – vecākiem šķiroties.

    Kādiem dokumentiem jābūt ikviena bērna juridiskajā albumā? Kā nodrošināties, lai, pārim šķiroties, emocijas un aizvainojumi neapdraudētu kopīgā bērna intereses? Ar ko jārēķinās, ja mantinieki ir bērni no vairākām laulībām? Par šiem un citiem ar bērnu juridisko drošību saistītiem jautājumiem Latvijas Zvērinātu notāru padome rosinās diskusijas šogad Notāru dienās.

    Zvērinātu notāru birojos bezmaksas konsultācijas Notāru dienās, 25. un 26. februārī, varēs saņemt no plkst. 10 līdz 15, bet jautājumus Latvijas zvērinātu notāru klientu portālā www.latvijasnotars.lv aicina uzdot no plkst. 10 līdz 14.

    Savukārt tirdzniecības centrā Alfa 2. stāvā pie kinoteātra Cinamon ieejas no plkst. 15 līdz 20 īpaši aicināti vecāki ar jautājumiem par ģimenes lietām un bērnu juridisko drošību. Vecāku konsultāciju laikā bērni varēs darboties radošajā stūrītī.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē