• Rīgas Zoodārzs aicina uz tradicionālajām Dzīvnieku dienām

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šajā nedēļas nogalē – 12. un 13. oktobrī Rīgas Zoodārzā un Zoodārza filiālē Cīruļi norisināsies tradicionālās Dzīvnieku dienas Zoodārzā! Tas nozīmē, ka īpaši aicināti cilvēki, kam vārdā vai uzvārdā ir dzīvnieku nosaukums — viņiem ieejas biļetes šajās dienās uz pusi lētākas!

    Jau pavisam drīz, 14. oktobrī Rīgas Zooloģiskais dārzs svinēs savu 107. dzimšanas dienu. Vislabāk to ir atzīmēt kuplā draugu pulkā, jo Rīgas Zoodārza lielākā vērtība ir apmeklētāji, kuru dedzīgajās acīs mirdz vēlme iepazīt plašo dzīvnieku pasauli! Un visvislielākā pateicība ir tiem zoodārza draugiem, kuri diendienā savā vārdā vai uzvārdā popularizē šo daudzveidīgo būtņu saimi.

    Tāpēc 12. un 13. oktobrī notiks ikgadējās Dzīvnieku dienās Zoodārzā notiks neklātienes mačs par populārāko dzīvnieku zoodārza apmeklētāju vārdos vai uzvārdos. Tātad, ja Tavā vārdā vai uzvārdā atrodas dzīvnieka nosaukums ne tikai latviešu, bet arī citās valodās, Dzīvnieku dienās Zoodārzā saņemsi 50% atlaidi no pamatcenas apmeklējumam gan zooloģiskajā dārzā Rīgā, gan arī zoodārza filiālē Cīruļi. Savukārt, ja dzīvnieka nosaukums atrodams gan vārdā, gan uzvārdā, ir iespēja tikt pie 100% atlaides!

    Ja dzīvnieka nosaukums nav latviešu, bet citā valodā, tad papildus nepieciešams nokopēt atbilstošo vārdnīcas lapu (vai izdrukāt no ticama interneta avota), kurā ir pierādāma tulkojuma saistība ar dzīvnieka nosaukumu.

    Iespēju palepoties ar savu vārdu vai uzvārdu katru gadu izmanto apmēram 1000 cilvēku, turklāt cīņa par populārāko dzīvnieku vārdos ir gana sīva, jo katru gadu uzvarētāju godā ir cita dzīvā radība.

    Pērn Dzīvnieku dienās visvairāk bija atlidojuši Baloži dažādās valodās. Citos gados visaktīvākie bijuši Lāči, Gaiļi, Brieži, Gulbji un Vilki. Turklāt līderi noteikt var tikai pašā akcijas noslēgumā, jo sākotnējie vadībā izvirzījušies apmeklētāji visbiežāk nenotur grožus visu Dzīvnieku dienu laikā.

    • Darba laika maiņa!

    No 14. oktobra Rīgas Zoodārzs pāriet uz ziemas darba laiku. Kases strādās no 10.00–16.00, savukārt dzīvniekus vērot zooloģiskajā dārzā varēs līdz plkst. 17.00.

    Tomēr zoodārzs turpina aktīvi darboties, jo dažādi pasākumi būs arī turpmāk. Piemēram, 18. oktobrī notiks Āfrikas savannas ekspozīcijas atklāšana, 25. oktobrī svērs Latvijā lielākos izaugušos ķirbjus, savukārt decembrī un janvārī būs Ziemas naktis Zoodārzā

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē