• Rīgas mērs Burovs apstiprināts par Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētāju

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    5. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Par Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētāju apstiprināts Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs, informē Rīgas brīvostas pārvaldē.

    Šodien kārtējā Rīgas brīvostas valdes sēdē par valdes priekšsēdētāju ar pārliecinošu balsu vairākumu tika apstiprināts Burovs.

    «Rīgas osta ir neatņemama Rīgas sastāvdaļa jau kopš pilsētas dibināšanas un viens no šodienas pilsētas ekonomikas balstiem. Mūsu uzdevums ir pārvaldīt ostu tā, lai tā sniegtu pēc iespējas lielāku sociālo un finansiālo pienesumu pilsētai, tās iedzīvotājiem un visai valstij kopumā, vienlaikus strikti ievērojot vides jautājumus,» uzsvēra Burovs. 

    Burovs: «Manā vadībā ostā turpināsim pievērst uzmanību saimnieciskajiem jautājumiem un iesāktajiem ostas infrastruktūras attīstības projektiem, raugoties, lai ostas attīstība notiek sinhroni un saistīti ar pilsētas attīstību.»

    Kā ziņots, Rīgas domi brīvostas valdē pārstāv Burovs, Rīgas domes Saskaņas frakcijas deputāts Sandris Bergmanis, no Saskaņas nesen izslēgtais, tagad Neatkarīgo deputātu frakcijas deputāts Vadims Baraņņiks un Mihails Kameņeckis (S).

    Savukārt Finanšu ministrijas pārstāve brīvostas valdē ir Baiba Bāne, Satiksmes ministrijas – Džineta Innusa, Ekonomikas ministrijas – Pāvels Rebenoks, bet Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas – Rīgas domes deputāts Viesturs Zeps (LA).

    Tāpat ziņots, ka līdz šim ilggadējs brīvostas priekšsēdētājs bija Andris Ameriks, kurš, līdz ar ievēlēšanu Eiropas Parlamentā, 1.augustā amatu atstāja. Reizē ar viņu valdes locekļa amata pilnvaras nolika arī EP ievēlētais Nils Ušakovs (S).

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē