• Perkusiju spēlēšana likumsargus aizved pie marihuānas smēķētāju bohēmas pamestā ēkā

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par perkusiju spēlēšanu pie kādas nepabeigtas būves Grīziņkalnā, kas policistus aizveda pie marihuānas smēķētājiem.

    Likumsargi, apsekojot norādīto īpašumu, pamanīja trīs vīriešus un vienu sievieti. Pie viena no vīriešiem atradās vairāki perkusiju instrumenti. Savukārt pārējās personas sēdēja uz zemes uzklāta paklāja. Blakus atradās arī iesākti alkohola iepakojumi. Likumsargi izjautāja personas, vai kādam no viņiem pieder šī ēka, pēc kā saņēma noraidošu atbildi. Personas skaidroja, ka visai bieži iekļūstot privātīpašumā un viņuprāt nevienam ar šādu rīcību netraucējot.

    Sarunas laikā uz paklāja pamanīta atvērta soma, kurā bija redzama stikla burka ar diviem augu maisījuma iepakojumiem. Kārtības sargi, atverot burku, sajuta marihuānai raksturīgu smaku. Jautājot, kam soma pieder, personas apgalvoja, ka kādam viņu draugam, kas devies pavadīt savu draudzeni uz mājām. Tāpat viņi taisnojās, ka nezinot ne šī drauga uzvārdu, ne arī viņa dzīvesvietas adresi. Arī atvērtie alkohola iepakojumi viņiem nepiederot.

    Uzzinot, ka tiks nogādātas Valsts policijā, personas atzinās, ka trīs no viņiem izsmēķējuši vienu marihuānas cigareti.

    Aizdomās par narkotisku lietošanu aizturētas trīs personas – divi 1981. gadā dzimuši vīrieši un 1997.gadā dzimusi sieviete. Pēc Valsts policijas lūguma aizturētie nogādāti Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā ekspertīžu veikšanai, bet pēc tam nodoti Valsts policijas darbiniekiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē