• LIDO restorāni pakāpeniski atsāk darbu

    Receptes
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Pēc gandrīz divu mēnešu dīkstāves restorānu tīkls LIDO no 12. maija atkal ver durvis apmeklētājiem, līdz maija beigām plānojot atsākt darbu visos restorānos.

    Pievienojoties aprīlī Ādažos jau atvērtajam restorānam LIDO Apelsīns, pašlaik apmeklētājiem atvērti arī trīs LIDO veikali un LIDO Spices kafetērija. 12. maijā durvis klientiem vērs LIDO Ķirsons Māja bistro un LIDO Damme, bet 14. maijā darbu atsāks LIDO Vērmanītis. Savukārt nākamnedēļ plānots atvērt LIDO restorānus tirdzniecības centros Domina, Spice un Alfa. Jau 11. maijā atvērti arī LIDO restorāni Igaunijā, tostarp tieši pirms ārkārtas stāvokļa rekonstruētais LIDO Solaris

    “Šobrīd LIDO restorāni pakāpeniski atsāk darbu, turpinot ievērot visus pastiprinātos drošības pasākumus, lai klienti justos droši un lai pasargāti būtu arī mūsu darbinieki, kuri līdz ar klientu plūsmas palielināšanos pakāpeniski atgriezīsies darbā. Kopš aprīļa beigām, kad pēc mēnesi ilgušas dīkstāves atsākām darbu, klientu skaits ir mēreni audzis – cilvēki ir sailgojušies pēc LIDO ēdiena, par ko, protams, esam ļoti gandarīti. Klienti augstu novērtē mūsu pastiprinātos drošības pasākumus un tos arī atbildīgi ievēro. Priecājamies, ka šādā abpusējā sadarbībā jau līdz maija beigām varēsim atvērt gandrīz visus LIDO restorānus, ieskaitot LIDO Atpūtas centru,” stāsta LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

    Visos LIDO restorānos joprojām tiks ievēroti stingri drošības pasākumi.

    Jebkādas pašapkalpošanās iespējas ir atceltas, visus ēdienus un dzērienus izdalīs tikai pavāri.

    Visi ēdieni, kas pirms ārkārtas stāvokļa bija pieejami vaļējos fasējumos vai pašapkalpošanās zonā – salāti, deserti, pankūkas utt., tiek fasēti, bet stikla trauciņi aizvākoti ar plastmasas vāciņiem. Sortimentā ieviesti arī daži jaunumi, kas iepriecinās pastāvīgos klientus. Savukārt galda piederumus klienti var izvēlēties – vai nu tradicionālos piederumus īpašā iepakojumā, vai vienreizējai lietošanai paredzētos plastmasas piederumus.

    Tāpat tiek nodrošināta divu metru distance starp galdiņiem un netiek pieļauta iespēja pie viena galdiņa atrasties diviem vai vairāk apmeklētājiem, ja tie nevar apliecināt, ka ir vienas ģimenes locekļi. Apmeklētāju plūsma tiks organizēta tā, lai nepārsniegtu vienlaikus pieļaujamo kopējo apmeklētāju skaitu ēdināšanas zālē.

    Gan klientu, gan sadales zonā pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi, aicinājumi tos lietot un instrukcijas, kā to pareizi darīt. Pastiprinot drošības pasākumus, visiem apmeklētājiem pie ieejas tiks mērīta temperatūra.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē