• Latvijas Samariešu apvienība aicina piedalīties tradicionālajā labdarības akcijā Paēdušai Latvijai

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pārtikas banka Paēdušai Latvijai sestdien, 9. novembrī, Rīgā un lielākajās Latvijas pilsētās jau astoto reizi rīkos labdarības akciju Paēdušai Latvijai, kuras laikā ikviens aicināts papildus saviem ikdienas pirkumiem iegādāties produktus un piepildīt pārtikas paku, lai palīdzētu trūkumā nonākušām ģimenēm, kurās aug bērni, senioriem un personām ar invaliditāti un zemiem ienākumiem.

    Akcija notiek 42 Rimi veikalos visā Latvija, no tiem 14 veikali irRīgā, 4 – Daugavpilī, pa diviem veikaliem Rēzeknē, Ventspilī un Liepājā, kā arī veikali citviet Latvijā. 

    Pārtikas pakā ieteicams likt produktus ar garu derīguma termiņu – miežu putraimus, mannu, auzu pārslas, makaronus, rīsus, miltus, eļļu, gaļas vai zivju konservus, cukuru, margarīnu, buljona kubiņus, zirņus, pupiņas un kādu gardumu ar ilgu uzglabāšanas termiņu mazākajiem pārtikas paku saņēmējiem.

    “Pirms desmit gadiem, kad tika izveidota Pārtikas banka, daudzām ģimenēm ekonomiskās krīzes dēļ bija nepieciešama ārkārtas palīdzība. Tomēr arī šobrīd ir daudzas ģimenes, kuras negaidot sastopas ar lielām finansiālām grūtībām. Visbiežāk palīdzību lūdz vientuļie vecāki ar diviem bērniem, kuru ienākumi nepārsniedz 350 eiro mēnesī un kuriem nav iespēju saņemt trūcīgā vai maznodrošinātā statusu. Pārtikas paka, kas cilvēkiem ar augstākiem ienākumiem šķiet pavisam neliels atspaids, var izrādīties milzīgs dārgums tiem, kam patiešām klājas grūti,” pauž Agita Kraukle, pārtikas bankas Paēdušai Latvijai vadītāja.

    Latvijas Samariešu apvienības pārtikas banka Paēdušai Latvijai organizē dažāda veida palīdzību ģimenēm, kuras nonākušas trūkumā – gan komplektējot pārtikas pakas, gan organizējot izklaidējošus un izglītojošus pasākumus. 

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē