• Kur glabāt čekus, lai tie neizbalē?

    Aktuāli
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    7. oktobris, 2019
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Piedalos valsts rīkotajā čeku loterijā un uztraucos – ja nu kāds no maniem čekiem piedalīsies gada loterijā, tad kā es varu būt droša, ka viņš līdz tam neizbalēs?

    Čekus noteikti nevajag nēsāt līdzi makā, burzīt, glabāt uz palodzes saulē, kur tie var izbalēt. Vislabāk čekus glabāt tumšā vietā, kādā mapē. Vēl labāk – katru čeku piespraust pie baltas lapas un ielikt dokumentu glabājamajā kabatiņā, starp papīra lapām, citu uz cita. Tā kā čeki netiek cilāti, burzīti, netiek gaismā, tie saglabājas gandrīz kā jauni.

    Reizēm cilvēki sūdzas, ka par pirkumu izdotais čeks laika gaitā izbalē un sagādā problēmas saņemt garantiju. Ja čeks pazaudēts, izmests ārā un nav pierādījumu, ka prece iegādāta konkrētajā veikalā, pārdevējam tiešām ir visas tiesības garantiju atteikt.

    1 komentārs

    Ausma Kocina
    Arī tumšā vietā glabāti čeki izdziest.Pati saskāros ar to, ka man nepieņēma VID čeku par zobārstniecības pakalpojumiem ,jo bija izbalējis. VID atbilde - vajadzēja ieskenēt, vai nokopēt un saglabāt kopiju!!!! Atbildīgs nez kāpēc atkal parastais cilvēks, nevis firma kas izsniedz čeku!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē