• Kandavas novadā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks viesu nama pirtī

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 42 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 26 uz glābšanas darbiem un četri izsaukumi bija maldinājumi. Vienā gadījumā — Kandavas novadā — dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks.

    Ceturtdien, 17. oktobrī, plkst. 16.02 VUGD saņēma izsaukumus uz Kandavas novada Matkules pagastu, kur, kā liecināja sākotnējā informācija, deg pirts ēka. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka no viesu nama ēkas jumta nāk dūmi un tās iekšienē aizdegusies telpa zem jumta. Degšanas rezultātā radušais lielais karstums un iekšpusē vienā daļā iegruvušie griesti apgrūtināja ugunsgrēka dzēšanas darbu iespējamību no ārpuses.

    Pēc trīs stundu darba, ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās šo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku lokalizēt un no liesmām nosargāt 20 metru attālumā esošo citu ēku. Plkst. 22.28 ugunsgrēks tika likvidēts un tajā dega ēkas jumta stāvs 140m2 platībā un pirmais stāvs 70m2 platībā.

    Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, divas elektrības rozetes, sadzīves mantas, sodrēji ēkas dūmvadā, kūdra, veļas mašīna, trīs vieglās automašīnas, ēkas apgaismojuma lampa un griesti, virtuve, divas garāžas, šķūnis.

    Vakardien ugunsdzēsēji glābēji Smiltenes novada Variņu pagastā no upes izcēla noslīkušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē