• Glābēji Liepājā atbrīvo rotaļlietā iesprūdušu bērna pirkstu

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    25. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Trešdien Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) ugunsdzēsēji palīdzēja no rotaļlietas atbrīvot tajā iesprūdušu bērna pirkstu, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD)/

    Trešdien no rīta tika saņemts izsaukums uz Spīdolas ielu Liepājā, kur mazam bērnam rotaļlietā bija iestrēdzis pirksts. Izmantojot knaibles, ugunsdzēsēji glābēji bērna pirkstu atbrīvoja.

    Pēcpusdienā tika saņemts izsaukums uz Jūrmalu, kur bērns bija iegājis pārāk tālu jūrā un tuvinieki satraucās, ka saviem spēkiem bērns netiks krastā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka bērns saviem spēkiem bija ticis krastā. Savukārt plkst.17.47 tika saņemts izsaukums uz Tūju, kur apmēram 500 metrus no krasta jūrā bija apgāzusies laiva ar cilvēku tajā. Cilvēkam izdevās tikt krastā saviem spēkiem.

    VUGD aicina, atpūšoties pie ūdens un dodoties peldēties, neaizmirt par drošību, kā arī, atpūšoties pie ūdens, uzmanīt bērnus.

    Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, vakardien ugunsdzēsēji glābēji Rīgā atbrīvoja makšķerauklā sapinušos gulbi, Ventspilī atbrīvoja kamīnā iestrēgušu kaķi, bet Daugavpilī izglāba divus kaķus – vienu atbrīvoja pēc iesprūšanas automašīnas motora nodalījumā, savukārt otru nocēla no koka.

    Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 46 izsaukumus – 15 uz ugunsgrēku dzēšanu, 20 uz glābšanas darbiem, savukārt vēl 11 izsaukumi bija maldinoši. Vakar ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, zaru kaudze, divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, siena prese, piecas vieglās automašīnas un pirts.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē