• Francijas šarms tepat Cēsīs

    Aktuāli
    4. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Parīze
    Foto: Shutterstock
    Parīze
    13. un 14. jūnijā viesnīcā Villa Santa Hotel risināsies nebijis notikums – brīvdienas franču stilā.

    Nenoliedzami, labākā dāvana, ko varam uzdāvināt mīļotajam cilvēkam, ir skaistas atmiņas. Tie ir brīži, ko gribas noglabāt dziļi sirdī kā atgādinājumu, ka laimes pamatsastāvdaļa ir mīlestība. Un te nu mēs esam – pašā vasaras sākumā, kad Latvijas daba tik burvīgi reibina un tā vien gribas sevi un mīļoto cilvēku palutināt ar ko īpašu. Jā, mēs esam noguruši no trauksmainā pārmaiņu laika, kas aizvien turpina mūs visus izaicināt. Skaidrs, ka ātrus globālo pārmaiņu risinājumus mēs nevaram gaidīt, taču tas neliedz vairot skaisto un radīt notikumus, kas dzīvi pārvērš par svētkiem. 

    Žurnāla SANTA galvenā redaktore Gundega Roze
    Žurnāla SANTA galvenā redaktore Gundega Roze

    Tāpēc es, Gundega Roze, kopā ar Santu Anču aicinu jūs uz nebijušu pasākumu – Brīvdienām franču stilā, kas 13. un 14. jūnijā notiks viesnīcā Villa Santa Hotel. Ļoti iespējams, ka citkārt šāda ideja nemaz nebūtu radusies, jo ik vasaru izklaides piedāvājumu klāsts ir bijis bagātīgs un krāšņs. Bet šovasar ir citādi, tāpēc mēs vēlējāmies radīt pasākumu, kas perfekti būtu pielāgots šābrīža emocionālajām vēlmēm. Tā būs aktīva atpūta dabā (pieejama arī tiem, kas sevi par rūdītiem sportistiem nesauc) ar atjautības, radošuma un orientēšanās elementiem un Francijas sajūtu, fantastisks brančs, kas ļaus nesteidzīgi izbaudīt gardākos franču ēdienus un dizaina viesnīcas Villa Santa unikālo atrašanās vietu un viesmīlību, kas patiešām sniedz dvēselisku piepildījumu.

    Detalizētāku pasākuma aprakstu atradīsiet tālāk. Ja pasākuma ideja jūs uzrunā, jau laikus piesakiet rezervāciju, jo vietu skaits ir ierobežots.

    Un, starp citu, pasākums nav domāts tikai romantiskiem pārīšiem vien, izklaide būs lieliski piemērota arī draudzenēm, ģimenēm un ikvienam, kurš vēlas sev uzdāvināt skaistus mirkļus ārpus ikdienas. 

    Cerot uz drīzu tikšanos,

    Gundega 

    Franču brīvdienās ietilpst:

    • nakšņošana dizaina viesnīcā VILLA SANTA Cēsīs ar 20 procentu atlaidi (numuriņš pēc izvēles);
    • numuriņā jūs sagaidīs pasaulē pazīstamais franču šampanietis VEUVE CLICQUOT;
    • vakariņas pēc paša izvēles (neietilpst cenā) viesnīcas restorānā, kas atzīts par vienu no 30 labākajiem Latvijā, pie galdiņiem apkalpos Santa Anča ar komandu; 
    • 14. jūnijā plkst. 10.30 kopā ar SANTAS komandu dosieties piedzīvojumā dabā ar orientēšanās sacensību elementiem un Francijas sajūtu;
    • 14. jūnijā plkst. 13–14.30 franču garšas brančs restorānā.

    BONUSĀ!

    Orientēšanās sacensību balvu sponsorē izcilais šampanieša zīmols Veuve Clicquot. Turklāt balvā arī žurnāla SANTA abonements 6 mēnešiem.

    Dalības maksa pasākumā: 60 € no personas (cenā neietilpst viesnīcas numuriņš un vakariņas). Lūdzam laikus rezervēt piedāvājumu, jo vietu skaits ir ierobežots. Ievērosim visus drošības noteikumus!  Pavadīsim laiku lieliskā kompānijā!

    Pieteikties, rakstot e-pastu [email protected] līdz 7. jūnijam.

    Papildu informācija pa tālr. +371 64177177

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē