• Astrologs Andris Račs: Zvaigznes rādīja, ka šis būs skarbs laiks…

    Aktuāli
    Agnese Meiere
    Agnese Meiere
    27. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andris Račs
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Andris Račs
    «Jau tad, kad 2019. gada nogalē man vaicāja, kāds būs 2020. gads, es labāk gribēju paklusēt,» saka astrologs ANDRIS RAČS. Zvaigznes rādīja, ka šis būs skarbs laiks. Taču… tas arī ieviesīs kārtību mūsu ikdienā un dzīves uztverē, uzskata astrologs. Jau aprīlī situācija nomierināšoties un valstī valdīšot mērena gaisotne.

    Pie teikšanas skarbās planētas

    «Šogad toni nosaka divi galvenie spēlētāji Marss un Saturns – tās abas uzskata par skarbajām planētām. Ja runa ir par Marsu, tā ir planēta, kas ieslēdzas, cilvēkam saņemot uzbrukumu no ārpuses. Tieši Marss ir kā imunitātes galvenais spēks, kurš paceļ ķermeņa temperatūru un sūta visus savus spēkus, lai cīnītos ar uzbrucējiem.

    Diemžēl izskatās, ka disciplīnas trūkuma dēļ daudzās zemēs vīruss izplatīsies vēl ilgi, iespējams, līdz pat gada beigām. Visticamāk, laikā, kad Marss atslābs, ieejot Ūdensvīra un Zivju zīmē, daudzviet pasaulē būs mēģinājumi pārkāpt ierobežojumus.

    Šā iemesla dēļ jūlijā, kad Marss ieies Aunā, iespējams, būs nepieciešami stingrāki pasākumi pret šiem cilvēkiem.

    Ievērosim ierobežojumus!

    Savukārt Saturns ir robežu novilkšanas planēta, kontroles un ierobežojumu spēks, arī baiļu spēks. Mēs, zvaigžņu pētnieki, jau labu laiku redzējām, ka 2020. gadā gaidāma bremzēšana, taču ticējām, ka tā būs lēna, bet nu viss noticis ļoti strauji, negaidīti.

    Krīžu laikos iesaku palasīt vēsturi, tai skaitā Eiropas. Daudzi varbūt teiks: tā ir vēsture, uz mums tas neattiecas. Taču planēta Saturns mums skaidri parāda – tā nav tikai vēsture, tāda ir realitāte. Vai tāpēc jākrīt izmisumā? Noteikti nē. Mēs visi esam dzirdējuši vecvecāku stāstus par karu, kas turpinājās gadiem.

    Kas ir neilga pasēdēšana izolācijā, salīdzinot ar karu?!

    1990. gadā (līdzīgā zvaigžņu stāvoklī) mūs vienoja cīņa, un, cerams, arī tagad tā notiks. Interesanti, ka 17. martā, kad tika slēgtas robežas, piedzīvojām retu parādību – piecas planētas Mežāža zīmē, kas ir Saturna zīme. Nākamreiz kaut kas tāds gaidāms tikai 2079. gadā.

    Jupiters krīt

    Astroloģijā krišanas zīme katrai planētai ir zināma kā tās vājākā un negatīvākā izpausme. Tagad šādā pozīcijā ir Jupiters Mežāzī (un ilgstoši vēl arī Merkurs Zivīs). Labvēlīgos apstākļos Jupiters veicina plašumu, izaugsmi, ceļojumus, bet, kad tas parāda savu negatīvo pusi, tas visvairāk skar to cilvēku un industriju makus, kas bāzējas uz pieaugošu patēriņu.

    Šobrīd Jupiters negatīvā veidā sit arī pa izglītības sistēmu, pa laicīgās vai garīgās apziņas paplašināšanas veidiem, ietekmē pat baznīcas dzīvi. Jupiters ir arī grupēšanās spēks. Jo lielāka grupa, jo lielāks sinerģiskais spēks. Taču šobrīd grupēšanās ir aizliegta Saturna dēļ.

    Diemžēl 2020. gadā daudzas Jupitera pozitīvās īpašības, kuras veicina vienotību gan tautā, gan ģimenē, tiks bremzētas.

    Tādēļ izšķirīgi svarīgs ir ģimenes atbalsts. Jupiters atkal spēcīgs kļūs 2021. gada maijā. Tas nav tik tālu. Svarīgi šo mums visiem labvēlīgo laiku nepalaist garām!

    Pacietību un vēlreiz pacietību!

    Cik ilgi šis periods turpināsies? Neredzu, ka kaut kas atrisināsies ātrāk par jauno gadu. Klusībā ceru, ka krīzē latviešiem ieslēdzas spēja būt paklausīgiem, disciplinētiem un pieticīgiem. Jautājums, cik mēs spēsim pašizolēties.

    Ir cilvēki, kuriem jautājums «kā rīkoties?» ir vissvarīgākais. Viņi grib rīkoties, kaut ko darīt. Bet šobrīd nevajag darīt neko. Nogaidīt.

    Un tikai nogaidot jūtams, cik gaidīšana ir smags darbs. Saturns liek gaidīt. Turklāt gaidīt tik ilgi, cik vajag. Zinu, ka vārds pacietība ir nepopulārs, bet šobrīd tas ir vissvarīgākais. Tiem, kas tomēr grib rīkoties, mācu – katru dienu pieņemiet kādu svarīgu lēmumu. Pieņemiet, piemēram, lēmumu šodien neiet ārā! Savukārt vēlā pavasarī, kad sāksies zemes darbi, labākais veids, kā sazemēties, ir ierakties ar rokām zemē. Daba šo visu ir piedzīvojusi tūkstošiem reižu un zina – viss reiz pāriet.

    Uzmanīgiem jābūt vasarā, kad šķitīs – viss ir garām, bet tā būs ilūzija. Tas jāņem vērā! Uzskatu, ka šodien liela atbildība uzlikta vecākiem, īpaši tēviem. Jo lielākā problēma varētu būt ar jauniem, pašpārliecinātiem cilvēkiem, kuri uzspļauj ierobežojumiem. Taču – kārtībai jābūt! Labos laikos cilvēki vispār izlaižas, no mušas taisa ziloni, sāk runāt par pseidoproblēmām. Tad nu kosmosa kārtības princips ik pa laikam izrevidē mūsu paradumus. Diemžēl arī tādā veidā kā šobrīd.

    Ir periods, kurā jāsaprot, ka sabiedrības intereses ir svarīgākas par indivīda interesēm. Sabiedrībai ir jāuzspiež indivīdam pakļauties, ja tas pats to nevēlas. Ja nemāki – iemācīsim. Ja negribi – piespiedīsim.»

    Uzskatu, ka valstij jārīkojas bez saudzības pret pārkāpējiem – ir ārkārtas stāvoklis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē