• Aizkustinoši video: Latvijas iedzīvotāji aplaudē mediķiem un citiem pašaizliedzīgajiem, šovakar akcija turpinās

    #sakāmpaldies
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Ar logu atvēršanu pulksten 21.00 un aplaudēšanu mediķiem, policistiem, bērnudārzu audzinātājiem, farmaceitiem, pārdevējiem un visiem pašaizliedzīgajiem, kas šajās dienās turpina darbu arī riska zonās, vakar tika aizsākta akcija Sakām P A L D I E S!, kas turpināsies līdz par ārkārtas stāvokļa beigām.

    Dažas minūtes pēc 21.00 sociālajā tīklā Facebook.lv cits pēc cita tika publicēti video par to, kā cilvēki iesaistījušies akcijā dažādās Latvijas pilsētās un Rīgas mikrorajonos:

     

    «Zibakcija izdevās godam!» portālam Santa.lv saka viens no tās rīkotājiem Ansis Egle. "Atsaucība bija liela. Es jutu, ka cilvēki patiesi priecājas, ka var vismaz šādā veidā pateikties tiem, kas nenogurstoši strādā, lai sabiedrība pielāgotos ārkārtas situācijai. 

    Mediķi, skolotāji, ugunsdzēsēji, policisti, žurnālisti, bērnu dārzu darbinieki, pārdevēji, visi, kas nepaliek malā un palīdz risināt sarežģīto situāciju ir pelnījuši mūsu atbalstu šobrīd vismaz emocionāli. 

    Tas ir gaišais mirklis citādi ļoti regulētā ikdienā šobrīd. Par to LIELS PALDIES visiem," saka Ansis Egle, aicinot šo zibakciju turpināt katru vakaru līdz ārkārtas stāvokļa beigām.

    «Šis brīdis ik vakaru palīdzēs mums visiem kopā. Aicinu arī filmēt un dalīties ar uzfilmēto materiālu sociālajos tīklos ar mirkļbirku #sakāmpaldies, lai visi radi, draugi, kaimiņi, kolēģi, paziņas un labas gribas cilvēki to redz un iesaistās. Šo sarežģīto brīdi mēs varam vislabāk pārvarēt tikai kopā – strādājot, sadarbojoties, atbalstot viens otru. Latvija var,» teic akcijas rīkotājs. 

    Apstiprināt savu līdzdalību zibakcijai, kā arī noskatīties vēl vairāk video un cilvēku atsauksmes vari Facebook lapā:
    https://www.facebook.com/events/197385944877386/?active_tab=about

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē