• airBaltic veiks papildu repatriācijas reisus no Vīnes, Frankfurtes un Amsterdamas

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kārlis Dambrāns, flickr.com/janitors
    Pēc Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas pieprasījuma un ar Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas atļauju Latvijas lidsabiedrība airBaltic izpildīs papildu speciālos reisus turp un atpakaļ uz Rīgu no Vīnes, Frankfurtes un Amsterdamas. Ar katru no šiem reisiem vienā virzienā būs iespējams atceļot līdz 140 pasažieriem, informē uzņēmums.

    Lidojums uz un no Vīnes tiks veikts 29. aprīlī. Uz un no Frankfurtes un Amsterdamas jaunie reisi plānoti 7. maijā, papildus jau iepriekš plānotajiem lidojumiem 22. aprīlī, 29. aprīlī un 6. maijā.

    Rezervēt biļetes šiem lidojumiem ir iespējams, zvanot uz airBaltic zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +371 67207771. Kompānija lūdz ņemt vērā, ka, veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju. Ja klients vēlas ceļot no Rīgas, viņam jābūt atļaujai iebraukt attiecīgajā valstī.

    airBaltic aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

    7. aprīlī Latvijas valdība pieņēma lēmumu pagarināt drošības pasākumu periodu, tostarp ceļošanas ierobežojumus un starptautisko pasažieru pārvadājumu apturēšanu, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību. Visi airBaltic iepriekš plānotie pasažieru pārvadājumi uz laiku līdz 2020. gada 12. maijam ir apturēti, ieskaitot lidojumus no Igaunijas un Lietuvas.

    Ar pasažieriem, kuru biļešu rezervācijas ietekmēs šīs izmaiņas, lidsabiedrība sazināsies personīgi, nosūtot e-pastu un piedāvājot ceļošanas alternatīvas. airBaltic klientu apkalpošana turpina saņemt lielāku zvanu un ziņojumu apjomu, tādēļ mēs iesakām sazināties ar airBaltic tikai tad, ja jūsu lidojums bija plānots tuvākajās dienās. Tas ļaus tiem cilvēkiem, kuriem bija plānots lidojums drīzumā un kuriem visvairāk nepieciešama mūsu uzmanība, sasniegt airBaltic vispirms. Aktuālā ceļojumu informācija ir atrodama uzņēmuma mājaslapā.

    Šobrīd airBaltic turpina piedāvāt čarterlidojumus un kravu lidojumus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē