• Adriana Miglāne uzrunā esošās un topošās māmiņas: Mēs esam tās, kas iemāca mīlēt

    Mammas loma
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Adriana Miglāne
    Foto: Instagram
    Adriana Miglāne
    Dziedātāja Adriana Miglāne aizvien aktīvāk sākusi komunicēt ar sekotājiem tiešsaistes sociālajā tīklā «TikTok». Viens no viņas pēdējiem video īpaši aizkustinājis esošās un topošās māmiņas.

    «Kurš teica, ka mammai būt ir viegli? Arī grūtniecība ne vienmēr ir tā skaistākā – deviņus mēnešus iznēsāt zem savas sirds bērniņu, pēc tam piedzīvot visas pārvērtības, kuras mums jāpārcieš… Mēs mainām savu ķermeni neatgriezeniski, tomēr… Paskatieties uz mūsu bērniņiem! Tas ir pats labākais, kas mammītei dzīvē tiek dots.

    Ir ļoti grūtas dienas. Ir dienas, kad jūtamies tukšas, nomāktas; vienkārši piecas minūtes vēlamies pabūt vienas pašas, tomēr, paskatoties uz mūsu bērniem, tas viss pāriet un ātri aizmirstas. Esam tās, kas ir līdzās, kad bērns sāk sēdēt, rāpot, pieceļas kājās, sper pirmos soļus.

    Mēs esam tās, kas iemāca mīlēt. Esam visas profesijas vienā! Esam tik unikālas, jo mēs esam mammas!

    Reizēm ir grūti. Grūti ir tas, ka esam tukšas, iztukšotas. Ir grūti tas, ka čupām birst mati ārā, krūtis sāp, mēs nekad vairs nebūsim tās, kas bijām agrāk, jo ķermenis mainās neatgriezeniski. Tomēr, paskatieties… Vai nav skaisti būt mammai? Vai nav skaisti apzināties to, ka tev aug otrs tu, tikai mini? Vai nav skaisti apzināties to, ka tu bērniņam esi viss? Nekas nav mīļāks un skaistāks par bērna bučām, par mātes mīlestību pret bērnu un bērna mīlestību pret māti. Mēs esam mammas! Mēs esam viss šim mazajam cilvēciņam uz mūžu…»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē