• VOLVO C40 RECHARGE

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    15. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Klāt vasara, un laiks lūkoties pēc jauna auto! Neatkarīgi no tā, vai mašīna paredzēta ģimenes vajadzībām vai laiskiem izbraucieniem brīvdienās, svarīgi ir atrast tieši sev visvairāk piemēroto modeli. Laikapstākļi mūs šogad lutināja, un Paula Timrota vadībā gar jūras krastu devāmies apceļot Kurzemi, lai dotu iespēju astoņām žurnāla IEVA lasītājām izmēģināt astoņus jaunus auto.

    Pirmais pilnībā elektriskais krosovers ar kupejas tipa virsbūvi no Volvo. 100 km/h tas spēj sasniegt nieka 4,7 sekundēs un bez papildu uzlādes ļauj veikt līdz pat 448 km garu distanci. Šis auto ir ātrs ne tikai uz ceļa. Pateicoties ātrās uzlādes iespējām, tā bateriju var uzlādēt līdz 8% līmenim 33 minūtēs. Būdams elektroauto, tas sniedz daudz priekšrocību – nav jāmaksā ikgadējais ceļa nodoklis, Rīgas satiksmes stāvvietas ir bez maksas, var izmantot sabiedriskā transporta joslas un pat Jūrmalu iespējams šķērsot bez maksas.

    Cena: no 49 700 eiro

    • Jauna iCup lietotāja saskarne.
    • Klasē labākā navigācija ar integrētu Google Maps.
    • Adaptīvā kruīza kontrole standarta aprīkojumā.

    Ilze Logina: «Mērķtiecīgi esmu nolēmusi iegādāties elektroauto kā otro ģimenes auto, un šis mani uzrunāja visvairāk. Tas brauc ļoti patīkami,un jauda ir divreiz lielāka nekā konkurentiem. Nobraucamā distance man nav svarīga, jo galvenokārt pārvietojos pa Rīgu. Mazs auto man nederētu, jo salonā jāieliek divi bērnu sēdeklīši, tāpēc C40 ir ļoti piemērots. Bērnu ratus ievietot būtu grūtāk, bet arī nepieciešamība man drīz vairs nebūs aktuāla. Stilīgs un mūsdienīgs dizains, ko papildina arī skaists panorāmas jumts un pat bagāžnieks priekšā.»

    Sintija Ilsjāne: «Tāpat kā visa mana ģimene, arī es braucu ar Volvo un esmu šīs markas fane, tāpēc laikam nav pārsteigums, ka C40 ir mans favorīts! Mega, mega jauda un komforts, kas ļauj justies droši un stabili! Uz paneļa atrodas tik maz pogu un slēdžu! Nekas nav pārspīlēts, un viss ir viegli uztverams. Domāju, ka C40 būs piemērots piepilsētā un pilsētā dzīvojošajiem, lai gan tas nebaidītos arī no bezceļiem. Ceru, ka arī mans nākamais auto būs Volvo

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē