• ŠKODA FABIA

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    15. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Klāt vasara, un laiks lūkoties pēc jauna auto! Neatkarīgi no tā, vai mašīna paredzēta ģimenes vajadzībām vai laiskiem izbraucieniem brīvdienās, svarīgi ir atrast tieši sev visvairāk piemēroto modeli. Laikapstākļi mūs šogad lutināja, un Paula Timrota vadībā gar jūras krastu devāmies apceļot Kurzemi, lai dotu iespēju astoņām žurnāla IEVA lasītājām izmēģināt astoņus jaunus auto.

    Jaunās paaudzes Škoda Fabia ir viens no kompaktās klases līderiem, kļūstot arvien daudzpusīgāks, nobriedušāks un pilnvērtīgāks. Tas uzrādījis lieliskus rezultātus drošības testos, piedāvā izcilu salona ietilpību, vienlaikus nezaudējot tā kompaktumu un manevrētspēju šaurās pilsētu ieliņās.

    Cena: no 14 900 eiro

    • Drošākā savā klasē.
    • Moderna savienojamība.
    • Kompakta, bet ietilpīga.

    Sanita Veigure: «Man patīk nelielas automašīnas, jo daudzdzīvokļu rajonos ir grūti atrast vietiņu, kur noparkoties. Man būtiski, lai braukšana ir ērta, sēdekli varētu labi noregulēt un bagāžnieks būtu ietilpīgs. No visām automašīnām sirdī iegūlās šī – es gribētu mājās braukt tieši ar Škoda Fabia! Zems degvielas patēriņš, viegla vadāmība un smuks izskats. Ļoti mīļš auto!»

    Aiga Dīriņa: «Es diendienā braucu ar Škoda automašīnu un esmu iepazinusi šo zīmolu. Forša, fiksa un ērta mašīna! Man nepieciešams ietilpīgs auto, jo nākas vadāt suņu barības maisus, briketes un citas lietas, taču arī šeit to visu varētu salikt, jo bagāžnieks tiešām nav mazs. Man patīk, ka Fabia modelī viss ir vienkārši saprotams un uz paneļa nav nekā lieka atšķirībā no dažiem citiem auto. Šeit saglabāts tikai pats svarīgākais. Fabia ir īstā izvēle aizņemtai biznesa sievietei, kurai ikdienā bieži nepieciešams noparkoties centra šaurajās stāvvietās.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē