• ŠKODA ENYAQ iV Mājīgums un ekonomiskums

    Auto
    Gundega Gauja
    Gundega Gauja
    30. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Jūlija nogalē IEVA kopā ar neatkarīgām ekspertēm, prasmīgām autobraucējām no visas Latvijas, pa Kurzemes ceļiem testēja četrpadsmit jaunas automašīnas. Ja esi jauna auto meklējumos, lasi un izvērtē, varbūt tieši te ir tava jaunā motorizētā draudzene?

    Pirmais pilnībā elektriskais ŠKODA kros­overs, izskatīgs, iespaidīgs un ietilpīgs elektriskais apvidus automobilis visai ģimenei. Ar vienu uzlādi spēj nobraukt pat 510 km. Aprīkots ar viedajiem autovadītāja palīgiem un sistēmām, kas braucienu padara īpaši drošu un kontrolētu. Interjers veidots, lai radītu harmoniju un mājīgu noskaņu, piedāvājumā – piecas dažādas salona versijas (Studio, Loft, Lodge, Lounge, Suite/ecoSuite), kur rūpīgi saskaņotas pat vissīkākās detaļas. ŠKODA lietotne telefonā ļauj no attāluma auto atdzesēt, uzsildīt, apskatīt pēdējā brauciena statusu un to, kur auto atrodas, piemēram, lidostas stāvvietā to būs viegli atrast.

    Cena – no 37 300 eiro

    • Videi saudzīgs elektroauto
    • EcoSuite ādas interjers
    • Ietilpīgs bagāžnieks

    Līga Koleda: «Ļoti praktisks, bet glauns ģimenes auto. Ādas salons ir ļoti praktisks, viegli kopjams. Pārredzams panelis, patīk adaptīvā kruīza kontrole, aklās zonas sensori un tas, ka auto pats tevi piekoriģē, ja sāc zaudēt modrību.»

    Sandija Šēnberga: «Ar šo auto var ļoti ātri uzņemt ātrumu, ir viegli veikt apdzīšanu. Sajūta kā braucot ar ātrgaitas kuģi! Daudz dažādu viedo asistentu, kas visādi palīdz. Piemērots sievietei biznesā, kurai daudz jāpārvietojas starp pilsētām, derēs arī ģimenei.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē