• RENAULT ARKANA Klusums, atsaucība un manevrētspēja

    Auto
    Gundega Gauja
    Gundega Gauja
    30. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Jūlija nogalē IEVA kopā ar neatkarīgām ekspertēm, prasmīgām autobraucējām no visas Latvijas, pa Kurzemes ceļiem testēja četrpadsmit jaunas automašīnas. Ja esi jauna auto meklējumos, lasi un izvērtē, varbūt tieši te ir tava jaunā motorizētā draudzene?

    Plašs, ietilpīgs un sportisks apvidus auto, aprīkots ar 15 dažādām Easy Drive braukšanas palīgsistēmām. Komforts un drošība, pateicoties automašīnas vadīšanas palīgsistēmai Renault Easy Drive, kas atvieglo braukšanu ar informāciju no personalizējamā 10,2” vadītāja ekrāna. Auto, kas sevī vienlaikus apvieno eleganci, sportiskumu, uzticamību un drosmīgu dizainu (unikāla krāsa, sportisks radiatora režģis, īpaši riteņu diski ar rubīna krāsas akcentu, divas izplūdes caurules). Viegli pievienot viedtālruni, izmantojot multivides sistēmu Easy Link, kas ir saderīga ar Android Auto™ un Apple CarPlay™. Visām lietotnēm un tiešsaistes pakalpojumiem var piekļūt no 9,3” centrālā ekrāna.

    Cena – no 23 380 eiro

    • Multimediju sistēma Easy Link
    • Liels klīrenss
    • Masīvas riteņu arkas

    Ilze Ābelīte-Goluba: «Ļoti ērts auto, nekas nav pārgudrs, viss ir loģiski un saprotami. Patīk tas, ka rūpnīcā uzstādītā navigācijas sistēma dublējas abos displejos – navigācijas ekrānā un arī stūres displejā. Viegla stūre, ērts sēdeklis, forši, ka ir roku balsts arī aizmugurē sēdošajiem.»

    Sandija Šēnberga: «Auto ar labu vadāmību – tajā ir droša sajūta arī uz grantēta zemes ceļa. Trīs braukšanas režīmi, labs paneļa novietojums un pārskatāmība. Mašīna gan pilsētai, gan laukiem, pietiks vietas arī bērniem.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē