• MINI COOPER Neatvairāms. Pēc noklusējuma

    Auto
    Gundega Gauja
    Gundega Gauja
    30. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Jūlija nogalē IEVA kopā ar neatkarīgām ekspertēm, prasmīgām autobraucējām no visas Latvijas, pa Kurzemes ceļiem testēja četrpadsmit jaunas automašīnas. Ja esi jauna auto meklējumos, lasi un izvērtē, varbūt tieši te ir tava jaunā motorizētā draudzene?

    Maksimāla MINIfikācija. Tagad ir vairāk vietas braucējiem un bagāžai un joprojām var izbaudīt veiklo sniegumu un vadāmību, ar kuru MINI ir tik slavens. Tā zemais smaguma centrs un kompaktie izmēri padara auto ideāli piemērotu šauru ieliņu un autostāvvietu izbraukšanai. Auto ir ekskluzīva Malt Brown/Black ādas sēdekļu apdare, sporta priekšējie sēdekļi, apsildāma stūre, MINI navigācijas sistēma ar Apple CarPlay, aktīvā kruīzkontrole, atpakaļskata kamera un automašīnas novietošanas asistents. Dinamiskāki buferi un izteiksmīgu priekšdaļas dizainu. Auto mazie izmēri un svars to padara arī videi draudzīgu – mazāks degvielas patēriņš un mazāks ekoloģiskais pēdas nospiedums.

    Cena – no 23 890 eiro

    • Multi­funkcionāls instrumentu displejs
    • Aktīvā kruīzkontrole
    • Sporta sēdekļi

    Vineta Vilde: «Patika stilīgie, ērtie sēdekļi un salons. Laba ceļa pārredzamība, neliels displejs. Tāds jautrs auto – piestāvētu gan jaunai pilsētniecei, gan pašpārliecinātai sievietei pēc 50.»

    Līga Kroniņa: «Auto – smukulītis! Kā radīts dāmām – īsts ķirsītis uz tortes! Dinamisks, žiperīgs, ar labu uzrāvienu. Reizē moderns un retro. Apdzenot pat ar lielākiem ātrumiem, neko nejūt, var droši uzdot gāzi. Šis auto derēs sievietēm, kam vajag kaut ko stilīgu un jautru.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē