• Lux Express atjauno regulārus autobusu reisus uz Viļņu

    Auto
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    26. janvārī no Tallinas autoostas uz Lietuvas galvaspilsētu aties Lux Express autobuss, lai veiktu pirmo šādu reisu vairāk nekā pusotra mēneša laikā.

    Lux Express starptautiskā biznesa vadītājs Raits Remmels uzskata, ka satiksmes atjaunošana  ar Viļņu ir nozīmīgs solis. «Lai arī atsāksim satiksmi, veicot tikai vienu ikdienas reisu uz Viļņu, tomēr tas nodrošina darbu mūsu autobusu vadītājiem un motivē visu mūsu uzņēmumu pārdzīvot šos grūtos laikus. Mūsu kā pasažieru pārvadījumu kompānijas uzdevums ir nodrošināt iespēju brīvi ceļot, savienojot pilsētas un apvienojot cilvēkus,» viņš norāda.

    «Lai minimizētu vīrusa izplatību, sadarbībā ar mūsu partneri esam izstrādājuši jaunu autobusu ventilācijas kontroles programmatūru, kas ievērojami palielina svaiga gaisa pieplūdi autobusa salonā, samazinot cirkulējošā patērētā gaisa daudzumu. Visos autobusos ir roku dezinfekcijas līdzekļi, un Lux Express lūdz visus pasažierus, iekāpjot vai izkāpjot no autobusa, dezinficēt rokas. Mēs piedāvājam katram pasažierim bez maksas sejas masku un aicinām ikvienu aizsegt degunu un muti ceļojuma laikā.»

    No 27. janvāra autobusi izbrauks no Tallinas uz Rīgu divreiz dienā – plkst. 10:00 un 18:00, kā arī divreiz dienā no Rīgas uz Tallinu – plkst. 11:30 un 16:00. Savukārt no Rīgas uz Viļņu autobuss izbrauks plkst. 22:50 un pienāks Viļņā plkst. 3:10, bet no Viļņas  atpakaļ uz Latvijas galvaspilsētu tas aties plkst. 6:45.

    Reiss no Tallinas uz Viļņu izbrauks plkst. 18:00 un pēc īslaicīgas pieturas Rīgā turpinās ceļu uz Lietuvas galvaspilsētu.

    Lux Express atgādina, ka ceļojumiem starp Baltijas valstīm pastāv vairākas stingrākas papildu prasības un ierobežojumi. Detalizētāku un aktuālāku informāciju var iegūt Igaunijas, Latvijas un Lietuvas ārlietu ministrijā un attiecīgo valstu vēstniecībās. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē