• Dzintars maina nosaukumu un atgriežas: turpmāk strādās ar zīmolu H.A. Brieger

    Karjera un bizness
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Dzintars kosmētikas ražotne turpmāk strādās ar zīmolu H.A. Brieger.

    Piektdien, 8. janvārī, veiktas atbilstošas izmaiņas Uzņēmumu reģistrā, mainot arī SIA Dzintars Production juridisko nosaukumu uz SIA H.A. Brieger.

    Savukārt kosmētika ar zīmolu Dzintars, kuru pazīst un gadiem iemīļojuši daudzi patērētāji, veikalu plauktos nonāks jau šā gada martā, prognozē uzņēmuma pārstāvji, ja Covid-19 izplatība un valsts noteiktie ierobežojumi būtiski neietekmēs uzņēmuma darbību.    

    "Dzintars kosmētikas ražošanas pirmsākumi ir meklējami 1849. gadā, kad Heinrihs Ādolfs Brīgers Rīgā dibināja ziepju un parfimērijas fabriku, kas vēlāk trīs paaudzēs kļuva par Latvijā vienu no lielākajiem kosmētikas ražotājiem.

    Iegādājoties ražotni, mūsu mērķis ir atgriezt Brīgera pieeju – lēnām, izsvērti un rūpīgi veidot produktus mūsu laika dinamiskajai pasaulei.

    Mēs sāksim ar patērētājiem tik iemīļoto Dzintars produkciju, pakāpeniski veidojot jaunas produktu līnijas ar jauniem zīmoliem,” skaidro H.A. Brieger vadītāja un līdzīpašniece Anastasija Udalova.

    Pirmie produkti, kas patērētājiem būs pieejami, būs ķermeņa kopšanas līdzekļi – lūpu balzami, dušas želeja, ķermeņa un roku krēmi, kā arī šķidrās ziepes. Pakāpeniski tiks paplašināts patērētājiem pieejamais Dzintars produktu klāsts.  

    “Strādājot pie Dzintars produktu izveides, īpašu uzmanību pievērsām tam, lai produkcija būtu maksimāli dabiska, bet vienlaikus pieejama plašai sabiedrībai. Mūsu mērķis ir vismaz 94% dabisku sastāvdaļu produktā, lai cilvēkam veikalā nebūtu jāizvēlas starp cenu un dabiskumu,” skaidro uzņēmuma vadītāja Anastasija Udalova, norādot, ka Dzintars produktu līnija saglabās iepriekšējo cenu kategoriju – pieejamu plašai auditorijai.

    H.A. Brieger šobrīd strādā gandrīz 40 darbinieki. Paredzams, ka pakāpeniski, paplašinot un audzējot darbības apjomus, tiks palielināts arī ražotnes darbinieku skaits. 

    Kosmētikas ražotāja H.A. Brieger lielākais akcionārs ir Igaunijas industriālās ražošanas uzņēmums Skinest Group, kas strādā desmit valstīs, nodarbinot vairāk nekā 1400 cilvēkus. 67% uzņēmuma H.A. Brieger pieder Skinest Group, savukārt 33% pieder uzņēmuma vadītājai Anastasijai Udalovai.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē