• CUPRA BORN

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    15. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Klāt vasara, un laiks lūkoties pēc jauna auto! Neatkarīgi no tā, vai mašīna paredzēta ģimenes vajadzībām vai laiskiem izbraucieniem brīvdienās, svarīgi ir atrast tieši sev visvairāk piemēroto modeli. Laikapstākļi mūs šogad lutināja, un Paula Timrota vadībā gar jūras krastu devāmies apceļot Kurzemi, lai dotu iespēju astoņām žurnāla IEVA lasītājām izmēģināt astoņus jaunus auto.

    Jaunais CUPRA Born ir eleganta un sportiska dizaina elektroauto ar izsmalcinātu interjeru, kas izstrādāts no pārstrādātiem, augstvērtīgiem materiāliem. Aprīkojumā iekļauts 12 collu infoizklaides skārienekrāns, Skyline stikla jumts, elektriski regulējami sēdekļi, braukšanas palīgsistēmas un papildinātās realitātes ekrāns. Atkarībā no versijas ar vienu uzlādi var veikt no 349 līdz pat 544 km.

    Cena: no 39 500 eiro

    • Ļoti izteiksmīgs dizains.
    • Papildinātās realitātes projekcijas ekrāns.
    • Ērti lietojams ikdienā.

    Sanita Veigure: «Pirmo reizi savā dzīvē braucu ar elektroauto – man patika! Ļoti kluss un ērts auto. Ja ar vienu uzlādi var nobraukt kādus 300 km, uzskatu, ka šis ir auto pilsētai. Man ir svarīgi, lai automašīnā varētu vest mazbērnus, un šeit viņiem vieta noteikti atrastos. Patīkami, ka Cupra Born ir augstas riepas, tātad varētu arī iebraukt mežā pēc sēnēm.»

    Sintija Ilsjāne: «Manu prioritāšu virsotnē ir salona ietilpība, kam seko komforts un jauda. Tieši jauda mani šajā auto pavisam noteikti pārsteidza! Lai arī auto nav liels, tas sniedza drošības sajūtu. Sēdekļi ir ļoti ērti, un salonā viss ir vienkārši uztverams, nekas nav pārlieku sarežģīts. Cupra Born ir tipisks pilsētas auto ar labu dizainu, lai arī es automašīnas vērtēju nevis pēc to krāsas, bet tehniskajām īpašībām – patēriņa, jaudas, uzturēšanas izmaksām. Pie elektroauto ir jāpierod, bet tam nevajadzētu būt grūti, jo uzlādes staciju ir daudz, turklāt auto var uzlādēt arī mājās.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē