• British Airways atsāk lidojumus uz Rīgu

    Auto
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: flickr.com/ajw1970
    Britu lidsabiedrība British Airways pēc 14 gadu pārtraukuma atkal lidos uz Rīgu, piedāvājot tiešo reisu uz Hītrovas lidostu Londonā, paziņojusi kompānija.

    British Airways otrdien, 27. aprīlī, paziņoja par četriem jauniem maršrutiem, tostarp uz Latviju. Lidojumi no Rīgas uz Hītrovu tiks veikti trīs reizes nedēļā.

    Lidojumi šajos maršrutos tiks veikti, sākot no jūlija sākuma, un turpināsies visu vasaru.  Klienti var rezervēt biļetes, sākot no šodienas, vietnē ba.com. British Airways sola nodrošināt elastīgu rezervēšanas politiku, piedāvājot klientiem nemainīgas cenas un iespēju iegūt kuponus par rezervācijām, kas veiktas ceļojumiem līdz 2022. gada aprīļa beigām, tādējādi dodot daudz dažādu iespēju gadījumā, ja mainās viņu plāni.

    “Ir lieliski atklāt jaunus maršrutus, uzklausot mūsu klientus un novērtējot, kur viņi vēlas ceļot. Mēs zinām, ka šos jaunos galamērķus novērtēs cilvēki, kas apmeklē draugus un radus, taču ar laiku tie piedāvās arī iespēju pavadīt aizraujošas brīvdienas pilsētā, jo reiss izlido neilgi pirms nedēļas nogales un atgriežas svētdien," saka British Airways tīklu un alianšu direktors Nīls Černofs.

    British Airways ieviesuši virkni drošības pasākumu un partnerību, lai padarītu ceļošanu vienkāršu, drošu un patīkamu pandēmijas laikā un pēc tās. Tie ietver partnerattiecības ar tīrīšanas uzņēmumu Dettol, testēšanas pakalpojumu sniedzējiem Randox un Qured, kā arī mobilo ceļojumu veselības lietotni VeriFly.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē