• airBaltic uzsāk sadarbību ar Lufthansa

    Auto
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Vācijas lidsabiedrība Lufthansa un Latvijas lidsabiedrība airBaltic uzsāk sadarbības lidojumus, kas pavērs jaunas un ērtas ceļošanas iespējas.

    Lufthansa no 28. marta iekļaus savus lidojumu kodus airBaltic maršrutos starp Minheni un Rīgu, kā arī Minheni un Viļņu. airBaltic klienti varēs izmantot ērtu piekļuvi Lufthansa vispasaules maršrutu tīklam. Tajā pat laikā Lufthansa pasažieriem tiks nodrošinātas plašākas ceļošanas iespējas no Minhenes uz Baltijas valstīm.

    Lufthansa Group lidsabiedrību partnerību vadītājs Heiko Heidušs uzsver: “Mēs esam priecīgi sākt šo jauno sadarbību ar airBaltic un vēl vairāk stiprināt mūsu tīklu Baltijas valstīs, kas ir nozīmīgs tirgus gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem. Mēs esam atraduši ļoti uzticamu partneri – lidsabiedrību airBaltic. Kopā mēs varam piedāvāt plašākas iespējas ceļošanai uz Baltijas valstīm caur Minheni.”

    Lufthansa ir nozīmīgs savienojamības nodrošinātājs pasaules līmenī, un mēs ar prieku stiprinām savu partnerību un gaisa satiksmes saites starp Baltiju, Vāciju un citām valstīm. Vācija ir viens no airBaltic lielākajiem tirgiem, un mēs ar prieku raugāmies uz šo partnerību un spēju ar to piedāvāt labākas ceļošanas iespējas pasažieriem visā pasaulē,” saka airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

    Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un tranzītmezgliem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē