• Ko attiecībās vēlas katras zodiaka zīmes vīrietis un sieviete?

    Horoskopi
    Kaija Zemberga
    18. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Rock and Wasp / Shutterstock
    Visas attiecības ierakstītas liktenī – gan vienas nakts romāns, gan ilgstoša kopdzīve. Vai zini, ko attiecībās vēlies tu un ko vēlas viņš?

    Auns 

    • Mīlestības noslēpums. Mīlestība ir tavas dzīves sāls. Tu instinktīvi tiecies pēc mīlestības un ar prieku atver tai sirdi. Vientulība tevī uzjundī trauksmi, jo apzinies – mieru gūsti tikai mīļotā klātbūtnē. Attiecībās tu partnerim māci, ka mīlestība ir nevainība, bet no viņa mācies, ka mīlestība ir paļāvība.
    • Kur iepazīties? Auna zīmē dzimušais dzīves draugu var satikt mākslas izstādē, teātrī, muzejā, zīmolu apģērbu un smaržu veikalā. Biežāk iegriezies antikvariātā, dodies uz tikšanos ar radošām personībām, kur vari iepazīties ar aktieri, mākslinieku, rakstnieku.
    • Pirmais randiņš. Ejot uz tikšanos ar Auna zīmē dzimušu vīrieti, viņa uzmanību iekarosi ar mini svārkiem un meikapu, kas atgādina meiteni no viņa klases. Tā tu liksi manīt, ka sapņo par to pašu, ko viņš, – karstiem skūpstiem, siltām, kaislīgām vasaras naktīm. Auns vēlas iekarot sievieti šeit un tagad, viņu pirmām kārtām interesē fizioloģija, seksuālā vilkme, tāpēc esi vienkārša, atklāta, dabiski sievišķīga.

    Ko attiecībās vēlas

    • Viņa. Auna sieviete ir neatkarīga, gudra, pamanāma. Viņa sapņo par vīrieti, kas ir viņas dzīves balsts, stiprais plecs. Viņa vēlas uz izredzēto raudzīties ar apbrīnu gan izejot sabiedrībā, gan guļamistabā, taču nepametīs darbu, lai stāvētu pie plīts, pienestu partnerim čības. Viņa neļaus vīrietim jaukties viņas darīšanās, nepakļausies diktatūrai. Auna sieviete ir novilkusi stingras robežas starp darbu, ikdienas dzīvi, jūtām, un tās ievēro.
    • Viņš. Vīrietis, kas dzimis Auna zīmē, lieliski zina savu vērtību. Viņam vajadzīga gan neatkarība, gan partnera uzmanība. Viņš visu dzīvi var cīnīties par galveno lomu attiecībās. Ideālisms, impulsivitāte, vēlme būt pirmajam reālajā dzīvē bieži uzplēš dziļas brūces. Un sirdī to ir vairāk, nekā uz ķermeņa. Auna vīrietis var būt maigs, gādīgs, uzmanīgs un visu dzīvi dziļi sirdī slēpt nožēlu, ka neviens viņu nespēj mīlēt tā, kā viņš to vēlas.

    Vērsis

    • Mīlestības noslēpums. Mīlestība tev ir fiziska pieķeršanās – viegli iegūstama un atdodama. Tu gaidi no mīlestības prieku, laimi, baudu, bet necenties analizēt tās patieso vērtību. Attiecībās partnerim māci, ka mīlestība ir pacietība, bet viņš tev māca, ka mīlestība ir piedošana. 
    • Kur iepazīties? Praktiskais Vērsis biežāk iepazīstas sadzīviskās situācijās – nododot drēbes ķīmiskajā tīrītavā, iznomājot dzīvokli, pasūtot atslēgas dublikātu. Sirds āķīti vari satikt ziedu veikalā, poliklīnikā, aptiekā.
    • Pirmais randiņš. Ja posies uz tikšanos ar vīrieti, kas dzimis Vērša zīmē, izvēlies klasisku kostīmu, augstpapēža kurpes. Viņš ir konservatīvs, bet viņam patīk koķetes, tāpēc noslēpumaini smaidi, plikšķini skropstas, kustini plecus, saki komplimentus. Pēc pirmā randiņa uzreiz neej viņam līdz uz mājām, bet nespēlē arī paslēpes. Vērsim kļūs garlaicīgi.

    Ko attiecībās vēlas

    • Viņa. Mīlestība, godkāre, godīgums, finansiālā stabilitāte – šie četri ceļi ved uz Vērša sievietes sirdi. Viņa ir lieliska saimniece, rūpējas par mājas komfortu, vēlas bērnu pulciņu. Mājās valda kārtība, katrai lietai ir sava vieta,  skan mūzika. Vērša sieviete ir pacietīga, nepārmet partnerim trūkumus. Viņa ir kā mierīgs ezers priežu sila vidū, kurā zied ūdensrozes un ap kuru pulcējas dzīvnieki.
    • Viņš. Mīlestībā Vērsis ir tikpat praktisks kā pārējās dzīves jomās, taču dvēselē ir sentimentāls romantiķis. Viņam ir vajadzīga stabilitāte, drošība, fizisks un emocionāls komforts. Vērsis ilgojas pēc maigām attiecībām, pieskārieniem. Partnerībā viņam ir vajadzīgs konkrēts mērķis, virziens. Ja attiecībās valda haoss, viņš atkāpjas. Šīs zīmes pārstāvis veido iekrājumus melnajai dienai.

    Dvīņi

    • Mīlestības noslēpums. Tu tiecies pēc mīlestības, bet, tiklīdz sastop kaut ko aizraujošāku, jūtas atkāpjas interešu priekšā. Mīlestība, tavuprāt, ne tikai sniedz prieku, tā arī sasaista. Attiecībās partnerim māci, ka mīlestība ir informācija, bet viņš tev māca, ka mīlestība ir jūtas.  
    • Kur iepazīties? Tava dzīves mīlestība uzturas darījumu partneru vidū, viņu vari satikt plaukstošā uzņēmumā, juridiskā firmā, mācību iestādē. Laimīgo lozi vari izvilkt kvalifikācijas celšanas kursos.
    • Pirmais randiņš. Dvīņu vīrieša sirdi iekarosi ar aizraujošām sarunām, enciklopēdiskām zināšanām, daudzveidīgām interesēm. Ja vēl visu nakti kopā ar viņu pavadīsi naktsklubā, viņš jau nākamajā dienā sniegs tev saderināšanās gredzenu. Dvīņi mīl jaunus iespaidus, tāpēc katrā nākamajā tikšanās reizē maini apģērbu, veļu, bižutēriju, saulesbrilles, meikapu. 

    Ko attiecībās vēlas

    • Viņa. Dvīņu sievietes patiesā būtība ir nepārtraukta ideju apmaiņa, viņa uzskata, ka dzīvi un mīlestību var iepazīt nevis caur sajūtām, bet sarunām. Viņu apbur vīrieša prāts, intelekts, plašas intereses. Viņai ir vajadzīga brīvība, kontakts ar draudzenēm, interesantiem cilvēkiem. Noslēgtās attiecībās, kur valda rutīna, viņai kļūst garlaicīgi. Šīs zīmes pārstāve apveltīta ar apburošu smaidu, iedzimtu spēju flirtēt, taču pats koķetēšanas process viņai patīk vairāk nekā rezultāts. Viņa vēlas bērnus.
    • Viņš. Dvīņu vīrietis katru dienu it kā piedzimst no jauna un visu dzīvi jūtas jauns. Mīlestībā, tāpat kā draudzībā, biznesā, viņš ir nepastāvīgs. Netic, ka mīlestība ir mūžīga, tāpēc dzīvē savu sirdi, uzmanību dāvā vairākām sievietēm. Viņš ir vientuļš dīvainis, mūžīgi pazaudējies kā mazs bērns. Viņš no bērnības dzīvo ideālajā fantāziju pasaulē.

    Vēzis

    • Mīlestības noslēpums. Par sevi nepārliecinātajam, sentimentālajam Vēzim mīlestība ir dzīves centrālā ass. Tā ir sinonīms vārdam mājas un apzīmē emocionālo drošību. Attiecībās Vēzis partnerim māca, ka mīlestība ir uzticība, bet viņam no otras puses jāmācās, ka mīlestība ir brīvība.  
    • Kur iepazīties? Vēzis savas sirds otru pusīti var satikt slimnīcā, spēka vietā, noslēpumainā salonā, kur zīlē nākotni, apgūst maģiskus rituālus. Iepazīšanās iespējama intīmpreču salonā.
    • Pirmais randiņš. Vēzis meklē stabilas attiecības, vēlas ģimeni, bērnus. Viņš nav gatavs vienas vasaras romānam. Vēža vīrietis uzķersies uz tavas makšķeres, ja liksi manīt, ka esi no labas, tradīcijām bagātas ģimenes, randiņā ieradīsies, tērpusies salātzaļos svārkos pāri celim, raibā blūzē, ar platmali galvā. Pikanta, koķeta laipnība savienojumā ar romantisku juteklismu iecerēto padarīs par padevīgu kalpu.

    Ko attiecībās vēlas

    • Viņa. Personīgā dzīve, māja, ģimene – trīs vaļi, uz kuriem balstās Vēža sievietes emocionālā drošība. Ir arī trīs bruņurupuči, kas rada stabilitāti attiecībās, – mājas, bērni, nauda. Mīlestība kautrīgo, trauksmaino, jutīgo Vēža sievieti pārvērš par mīlīgu, maigu, gādīgu būtni, kas ap sevi rada līdzcietības, miera, stabilitātes auru. Viņai ir svarīgi just, ka partneris viņu mīl, pie altāra solās – kamēr nāve mūs šķirs. Viņai ir iekrājumi nebaltai dienai.
    • Viņš. Dzīvē svarīga emocionālā un finansiālā stabilitāte. Nauda viņa ausīs skan kā brīnišķīga mūzika. Jaunībā ir nedrošs, bet ar laiku attīsta iedzimto humora izjūtu, ir delikāts, apburošs. Otru pusi uzskata par savu privātīpašumu. Vēža vīrietis intīmajā tuvībā izstaro vairāk mīlestības, nekā ikdienas dzīvē, jo uzskata: bez mīlestības nevar būt pilnvērtīgs sekss. Ir jāārstē bērnības traumas, lai otru iemīlētu kā sevi pašu.

    Lauva

    • Mīlestības noslēpums. Lauva ir iemīlējies pašā mīlestībā un sevī, augstsirdīgi dāvina mīlestību pretējai pusei tikai tāpēc, ka ir karaliski dāsns. Attiecībās tu partnerim māci, ka mīlestība ir svētlaime, bet tev no otras puses jāmācās, ka mīlestība ir padevība.
    • Kur iepazīties? Patiesu mīlestību vari satikt tālā ceļojumā, mācību iestādē, īpaši filozofijas, reliģijas vai jurisprudences programmā. Vīrietis tevi var uzrunāt grāmatu veikalā, starptautiskas firmas ofisā, svešvalodu kursos, tūrisma birojā.
    • Pirmais randiņš. Ja vēlies kļūt par Lauvas vīrieša sapņu sievieti, jau pirmajā randiņā apbrīno viņa skaistumu, muskuļus, gaumīgo apģērbu. Nesalīdzini viņu ar citiem vīriešiem, jo viņš sevi vērtē augstāk par citiem pēc visiem parametriem. Izvēloties apģērbu, priekšroku dod košiem toņiem, zelta rotaslietām. Vēlams, lai tērps paspilgtina tavu pievilcību, seksualitāti, bet gaita, manieres rada lepnas, varaskāras būtnes tēlu.

    Ko attiecībās gaida

    • Viņa. Lauvas sieviete izvēlas attiecības, kurās var piepildīt dzīves sniegtās iespējas. Viņai patīk, ja partneris nemitīgi ausī žužina, cik karsti viņu mīl. Lauvas zvaigznājā dzimušas sievietes dāsnums, mīlestība izplēnēs savienībā, kurā viņa spēlē otro vijoli. Viņai ir vajadzīga visa skatuve. Lauvas sievietes dāsnā un karstā sirds ir radīta mīlestībai, viņai patīk lutināt partneri, taču zvēru karaliene necieš, ka viņu ignorē, nerēķinās ar viņas domām, viedokli. Viņa kopdzīvei izvēlas spilgtu personību, kaislīgu, radošu vīrieti, jo viņā pašā deg kaisles liesmas.
    • Viņš. Vīrietis, kas dzimis Lauvas zīmē, vienmēr ies savu ceļu. Attiecībās ir autoritāte un viņa vārds ir pēdējais visos svarīgākajos jautājumos. Viņš vēlas valdīt, būt noteicējs, arī pār partneri. Lai gan raksturā valdonīgs, reizēm pat despotisks, viņš ir maigs, sentimentāls, cēlsirdīgs mīlnieks. Pēc strīda iedot samierināšanās skūpstu – to viņš var, grūtāk pateikt mīļus vārdus. Taču, ja mīļotajai draud briesmas, ir gatavs cīnīties par savu sirds karalieni viens pret veselu armiju.

    Jaunava

    • Mīlestības noslēpums. Mīlestība tev ir atteikšanās no sevis, noslēpums, ko nevēlies atklāt, tāpēc enerģiju pārsvarā tērē darbā. Attiecībās otrai pusei māci, ka mīlestība ir kārtība, bet no partnera tev ir jāmācās, ka mīlestība ir kaislība. 
    • Kur iepazīties? Savu dzīves pavadoni vari satikt valsts iestādē, būvlaukumā, celtniecības firmā, būvniecības preču veikalā. 
    • Pirmais randiņš. Vīrietis, kas dzimis Jaunavas zīmē, nepamanīs, kas tev mugurā, taču jutīsies pagodināts, ja interesēsies par viņa profesionālo darbību. Pastāsti, ar ko pati nodarbojies, uzaicini viņu nogaršot savu firmas ēdienu. Apgūsti Kāmasutras tehnikas, lai viņu pārsteigtu ar zināšanām mīlas mākslā. Jaunava dod priekšroku veselīgam dzīvesveidam, sportiskām aktivitātēm, tāpēc ievieto sociālajos tīklos bildi, kurā esi treniņtērpā uz velo trenažiera.

    Ko attiecībās gaida

    • Viņa. Sieviete, kas dzimusi Jaunavas zīmē, attiecībās ir izvēlīga. Var atraidīt simts kavalierus, līdz satiks īsto. Viņa mīlestībai atveras lēni kā smagas, čīkstošas pils durvis. Viņa nespēlē galveno lomu ģimenē, taču vēlas būt vajadzīga, savas jūtas izrāda praktiskā darbā. Viņa ir akurāta, punktuāla, mīl kārtību, reizēm līdz galējībai sīkumaina. Bērni palīdz praktiskajai Jaunavai atvērties, atklāt sevī mīlestības, maiguma, skaistuma potenciālu.  
    • Viņš. Vīrietis Jaunava priekšroku dod vientuļnieka dzīvei, un, ja nolemj precēties, šo lēmumu rūpīgi izvērtē. Attiecībās reizēm pietrūkst emocionalitātes, kaisles dzirksts, jo viņš ir vērsts uz sevi. Uzskata, ka Narciss bija Jaunava. Viņam ir zelta rokas, patīk, ja lūdz padomu. Jaunava nav seksa simbols, šajā zīmē dzimis vīrietis katru nakti nemainīs seksa pozu, taču viņš var iepīties mīlas intrigās, jo reizēm viņam patīk uzspēlēt mīlestību. No sānsoļiem gūst veselīgu baudu.

    Svari

    • Mīlestības noslēpums. Mīlestība tev ir prāta un sirds savienība, ne īpaši dedzīga, bet ne arī atturīgi vēsa – zelta vidusceļš. Attiecībās tu partnerim māci, ka mīlestība ir skaistums, bet viņš tev māca, ka mīlestība ir harmonija.
    • Kur iepazīties? Šīs zīmes pārstāvji savu sirds pavēlnieku var satikt oriģināli noformētā interešu klubā, zinātnes un pētniecības institūtā, draugu lokā.
    • Pirmais randiņš. Vīrietis, kas dzimis Svaru zīmē, pievērš uzmanību sievietes ārējam izskatam un intelektam, tāpēc pirmajā randiņā apģērbies kā modele no žurnāla vāka. Ja vēl viņu pārsteigsi ar aforistiskiem izteicieniem, citātu no jaunākās grāmatas, viņš jau nākamajā dienā būs gatavs nospraust kāzu datumu. Pieradini viņu pie sevis pamazām, neraujies ar varu viņa dzīves telpā. Viņš ir neizlēmīgs un var nobīties.

    Ko attiecībās gaida

    • Viņa. Svaru zīmē dzimusi sieviete ir apburoša, maiga, sentimentāla. Koķetais smaids, bedrītes vaigos neatstāj vienaldzīgu nevienu vīrieti. Viņa tiecas pēc ideālām, harmoniskām attiecībām, meklē dzīves draugu, kas spēj novērtēt estētisku skaistumu, mīl mākslu, aktīvi iesaistās sociālos procesos. Svaru sieviete ir lieliska saimniece. Viņa parastu standarta dzīvokli spēj pārvērst par omulīgu ģimenes ligzdiņu, kas piepildīta ar skaistuma un labestības auru. Labprāt precas, bet saglabā meitas uzvārdu.
    • Viņš. Vīrietis, kas dzimis Svaru zīmē, ir sabiedrības dvēsele. Kad viņš parādās, cilvēki atplaukst smaidā. Viņš pieber rozīnīti garlaicīgām sarunām, lietus lāses pārvērš dimantos. Viņa izteiktie komplimenti sievietes ausīs skan kā arfas skaņas. Svaru vīrietis ir delikāts, maigs, viegli ievainojams. Viņš nemīl spriedzi, strīdus. Mīlestība viņam ir kompromiss, dārgums, par ko jācīnās un kas jāsargā.

    Skorpions 

    • Mīlestības noslēpums. Mīlestība tev ir visaptveroša liesma, pēc kuras tu nevaldāmi tiecies. Tu baidies to zaudēt, bet bīsties arī apdedzināties. Attiecībās partnerim māci, ka mīlestība ir kaisle, bet viņš tev māca, ka mīlestība ir piekāpšanās. 
    • Kur iepazīties? Tavs izredzētais daudz laika pavada pie ūdens. Ar viņu vari satikties, peldoties baseinā vai ceļojot ar kruīza kuģi. Iepazīšanās iespējama labdarības iestādē, slimnīcā, atpūtas namā.    
    • Pirmais randiņš. Lai savaldzinātu Skorpionu, tev jākļūst par sievieti vampu – kaislīgu pavedinātāju, uz kuras sejas saglabājušās pēdas pēc vētraini pavadītas nakts. Uz pirmo tikšanos vēlams ierasties pieklājīgā, bet mazliet izaicinošā apģērbā – kleitā ar dziļu dekoltē, melnā ādas kostīmā, erotiskā apakšveļā. Sarunā esi noslēpumaina, atstāj savā biogrāfijā baltus plankumus. Pēc izaicinošā smaida un uzvedības viņš sapratīs, cik tūkstoš un vienas baudas nakts viņam priekšā, ja būs kopā ar tevi.

    Ko attiecībās gaida

    • Viņa. Skorpiona sievietes personība ir tik daudzslāņaina, ka viņa pilnībā neuzticas pati sev, kur nu vēl otram cilvēkam. Viņa vēlas tuvību, attiecības, taču baidās atklāt otram savu dvēseli. Attiecībās vairāk reaģē uz emocijām, nevis vārdiem. Viņai dzīve ir intriga, noslēpums, mīkla, kas atspoguļojas arī attiecībās. Tās ietekmē arī vara, nauda, sekss. Skorpiona sievietei piemīt smalka humora izjūta, spēcīga intuīcija. Viņu nevar apmānīt. Citi viņai atklāj savus noslēpumus, bet viņas dvēseles atvari paliek apslēpti pat tuvākā cilvēka acīm.
    • Viņš. Skorpiona vīrietim piemīt pārcilvēciskas spējas skatīties acīs krīzes situācijām, faktiem. Viņš nevilcinoties risina problēmas, nevis paslauka tās zem paklāja. Sieviete iemīlas viņa spēkā, drosmē. Skorpiona magnētisms un seksapīls garantē viņam panākumus mīlas frontē. Mīlestība viņam ir īpašas jūtas, kurās apvienots maģiskā un jutekliskā pirmsākums. Astroloģijā Skorpiona vīrieti dēvē par sekss simbolu, taču viņš izvairās no intrigām, mīlas eksperimentiem, jo nevēlas sāpināt mīļoto sievieti. Ja arī kāja paslīd, šo noslēpumu viņš glabā līdz kapa malai.

    Strēlnieks

    • Mīlestības noslēpums. Mīlestībā tev ir vajadzīgs vai nu viss, vai nekas, tāpēc realitāte tevi var dziļi ievainot. Tev neienāk prātā meklēt mīlestību tur, kur tā patiešām slēpjas, – tavā sirdī. Attiecībās tu otrai pusei māci, ka mīlestība ir godīgums, bet partneris tev māca, ka mīlestība ir uzticība. 
    • Kur iepazīties? Ja esi dzimusi Strēlnieka zvaigznājā, mīļoto satiksi mītiņā, demonstrācijā, militārajā parādē. Viņš apgrozās plaši apmeklētos sporta un kultūras pasākumos.
    • Pirmais randiņš. Ekspansīvo Strēlnieku viegli savaldzināt. Atbalsti viņu cīņā par taisnību, izstāsti piedzīvoto tūrisma braucienā, svētceļojumā vai citā kulta pārgājienā. Drīz viņš pats tevi uzaicinās pie sevis iedzert kafiju. Strēlnieks necieš dubultmorāli, vilcināšanos, šaubas. Ja esi gatava viņam teikt jāvārdu, nešaubies par savu lēmumu. 

    Ko attiecībās gaida

    • Viņa. Strēlnieka zīmē dzimusi sieviete ap sevi rada vairāk prieka, optimisma, saules gaismas, nekā sāpju. Rozā brilles palīdz pasauli ieraudzīt pozitīvā gaismā, dzīvot laimē un cerībās. Viņai ir svarīga brīvība, komunikācija, tāpēc vēlas būt kopā ar partneri, kas viņu neierobežo, ar kuru raisās interesantas sarunas par sarežģītām tēmām – filozofiju, reliģiju, politiku. Viņai piemīt taisnvirziena domāšana – kas prātā, tas uz mēles. Atklātā valoda var otru aizvainot.
    • Viņš. Strēlnieks nevēlas būt viens, viņam ir vajadzīgas tuvas attiecības, tāpēc jau trešajā randiņā viņš jaunajai aizrautībai var atklāt savas jūtas. Viņš ir pastāvīgs, uzticīgs, bet nesteigsies sevi ierobežot ar laulības saitēm. Ģimenes kults viņam ir sveša filozofija. Strēlnieks ir labestīgs, dāsns, viņš daudz lasa, viņam ir plašs interešu loks, un viņam ir vajadzīga līdzvērtīga partnere, ar kuru apmainīties ar informāciju, idejām, kura tic viņa ideāliem, sapņiem.

    Mežāzis

    • Mīlestības noslēpums. Kamēr neuzzināsi, kādu spēku, iekšēju brīvību sniedz mīlestība, tā tev būs mierīga, neko nesološa apmaiņa ar labiem vārdiem, laipnībām. Attiecībās tu otrai pusei māci, ka mīlestība ir gudrība, bet no viņa mācies, ka mīlestība ir nesavtība.  
    • Kur iepazīties? Mežāzis mīļoto var satikt pastaigājoties pa parku, ziedu pielietu pļavu, atpūšoties gleznainā dabas stūrītī. Arī strādājot dārzā zvaigznes pie tevis var atvest kavalieri. Negaidīta tikšanās iespējama skaistumkopšanas salonā, amatu brālībā, rokdarbu pulciņā.
    • Pirmais randiņš. Aiz ārēja stīvuma maskas mērķtiecīgais Mežāzis slēpj neremdināmas alkas, tajā skaitā intīmus piedzīvojumus, un tavs uzdevums ir likt noprast, ka esi gatava piepildīt viņa vēlmes, respektēt viņa kaprīzes guļamistabā. Ar ārējo izskatu, rakstura iezīmēm tev jāparāda, ka vari palīdzēt viņam pakāpties pa karjeras kāpnēm. Viņš visu rūpīgi apsvērs, pirms ielaidīs tevi savā dzīves telpā. Esi pacietīga – tas ir galvenais trumpis šajās attiecībās.

    Ko attiecībās gaida

    • Viņa. Mežāža sieviete ar gadiem kļūst arvien skaistāka. Attiecībās viņai ir svarīga stabilitāte, uzticība, paļāvība. Viņai ir stingrs raksturs, pat neprātīgākajā kaislē viņa nezaudē galvu, tāpēc komfortabli jūtas ar cilvēku, kurš ieņem augstu amatu, ir atbildīgs, tiecas pēc pilnības visās jomās, arī attiecībās. Lai gan viņa ir darījumu sieviete, darbaholiķe, attiecībās vēlas būs maiga, romantiska, vāja. Mežāža sieviete iemīlas uz mūžu, tāpēc šķiršanās process viņai ir neiespējamā misija.
    • Viņš. Mežāža vīrietis ciena ģimenes tradīcijas un naudu. Naudu viņš uzskata par vienīgo glābiņu no cilvēciskām ciešanām. Viņš ir apdomīgs, savā veidā aprēķina cilvēks, jo precoties vēlas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Viņam ir vajadzīga sieviete, kas viņa sirdī ienes vairāk gaismas, siltuma, palīdz paplašināt emocionālos horizontus. Mežāzis tiešā veidā izrāda jūtas, var būt ātrs un nepacietīgs seksuālajās dziņās, un partnerei viņš var šķist ne pārāk delikāts. Maigums viņā ir dziļi noslēpts kā pērle melnā gliemežvākā. Vīlies pirmajā mīlestībā, Mežāzis maldīgi domā, ka mīlestība ir nelaimīga, tāpēc seksu bieži vien atdala no jūtām.

    Ūdensvīrs

    • Mīlestības noslēpums. Tev mīlestība ir grūti izprotamas un svešas jūtas. Tu mīlestībā ievēro robežas, pēti, kā tā mainās, bet reizēm tās nojauc, sajaucot jūtas ar draudzību. Attiecībās tu otrai pusei māci, ka mīlestība ir pacietība, bet no viņa mācies, ka mīlestība ir saskaņa. 
    • Kur iepazīties? Savu laimi vari satikt pastaigā, sabiedriskajā transportā, veikalā un citās cilvēku pulcēšanās vietās. Biežāk apmeklē gadatirgus, izstādes, Melnās piektdienas un citas preču izpārdošanas akcijas.
    • Pirmais randiņš. Ekstravagantais Ūdensvīrs vēlas redzēt sev blakus sievieti ar augstu intelektu, ar kuru kopā kalt nākotnes plānus. Viņam nepatīk kompleksainas būtnes, tāpēc dalies ar saviem iespaidiem, arī seksuālo pieredzi. Viņš dod priekšroku attiecībām bez saistībām, tāpēc esi gatava, ka šis vīrietis var ātri nozust aiz horizonta.

    Ko attiecībās gaida

    • Viņa. Ūdensvīra sieviete ir īpaša – draudzīga, apveltīta ar augstu intelektu, neparastām prāta spējām. Viņa uzskata, ka prāts ir vērtīgākais cilvēka resurss. Viņa komfortabli jūtas visās attiecībās, jo nešķiro cilvēkus pēc interesēm, amata, ādas krāsas, bet priekšroku dod neparastai personībai. Attiecībās drīzāk ir gādīga, uzticīga, saprotoša draudzene, nevis romantiska mīlniece. Ūdensvīra sieviete vēlas saglabāt brīvību, tāpēc izvēlas vieglas, pat virspusējas attiecības bez nopietnām saistībām. Tajās vienmēr ir kāda neparasta šķautne, piemēram, draugs ir aktieris, jo visa dzīve viņai ir aizraujošs eksperiments. Viņa reizēm ir kā pazaudējusies – var aizmirst partnera vārdu, taču vienmēr atceras detaļas, kas viņai ir svarīgas, – viņš bija pirmais vīrietis, kas viņai debesīs parādīja Lielo lāci.
    • Viņš. Ūdensvīrs ir labestīgs, cilvēcīgs, oriģināls, vēlas dzīvot pēc saviem noteikumiem. Izcila humora izjūta – tā ir viena no viņa pievilcīgākajām rakstura īpašībām. Ūdensvīram pret otru pusi ir augstas prasības, tāpēc viņš var neapprecēties. Šīs zīmes pārstāvim ir tendence mīlestību no pirmā acu uzmetiena pārvērst draudzībā un šādu attiecību statusu saglabāt visu dzīvi. Viņu nevar ierobežot, jautāt – cikos tu būsi mājās? Viņam ir vajadzīgs brīvs lidojums. Laiku pa laikam viņš vēlas pabūt viens, lai uzlādētu enerģijas baterijas. Nevajag viņu pieturēt. Viņš atgriezīsies.

    Zivis

    • Mīlestības noslēpums. Zivīm mīlestība ir ziedošanās augstākajam Es. Ja esi gatava iet cauri sāpēm, ko nes mīlestība, tiksi atalgota ar spēju atklāt mīlestības noslēpumu. Attiecībās tev otrai pusei jāmāca, ka mīlestība ir līdzcietība, bet partneris tev iemācīs, ka mīlestība ir VISS. 
    • Kur iepazīties? Savu bruņinieku vari satikt daudzdzīvokļu nama pagalmā vai kāpņu telpā, tāpēc iegādājies suni un ved viņu pastaigā. Tāpat ar savu sirds pavēlnieku vari iepazīties radu un draugu jubilejā, svētku svinībās, ballītē.
    • Pirmais randiņš. Inertās Zivis priekšroku dod sievietei, kas līdzinās kara dievietei Atēnai. Ja esi nolēmusi savu dzīvi saistīt ar vīrieti, kas dzimis Zivju zvaigznājā, ņem iniciatīvu savās rokās. Tikai no tavas rīcības būs atkarīga attiecību nākotne. Jau pirmajā randiņā viņu savaldzināsi, ja ar maigumu, pacietību, līdzjūtību uzklausīsi viņa problēmas. Izrādi, ka mīli mūziku un mākslu.   

    Ko attiecībās gaida

    • Viņa. Zivju sieviete spēj uzklausīt, līdzi just, piedot, un šīs īpašības pievilina vīriešus. Romantiskās attiecībās viņa ir tik ekspresīva, ka var pazaudēt galvu, pilnībā izšķīst mīļotajā. Hiperjutīgums ir viņas dāvana un neveiksmju avots. Viņa attiecībās ir gatava uz visu, un, par spīti feministes uzskatiem, piemērojas, pakļaujas mīļotajam cilvēkam. Viņa spēcīgi izjūt partnera emocijas, bet empātija padara viņu ievainojamu, ko partneris var izmantot. Zivju sieviete var palīdzēt otrai pusei saskatīt dzīves jēgu. Viņa bieži vien otru cilvēku saprot labāk, nekā sevi, un, lai izprastu savu iekšējo pasauli, reizi pa reizei vēlas pabūt viena.
    • Viņš. Zivju vīrietis rūpējas par mīļoto sievieti, ir gatavs dalīties, atdod viņai visu, kas viņam pieder, bet nesteidzas iestūrēt laulības ostā. Viņš it kā nevēlas, lai valsts iestādes jaucas viņa personīgajās attiecībās, bet patiesībā baidās no atbildības, ko uzliek laulība. Viņš var nokavēt laulības ceremoniju vai pēdējā brīdī pārdomāt. Šajā zīmē dzimušais vīrietis dod priekšroku romantiskai aizraušanās, bet mīlestību uzskata par sapni, ko ar spēcīgo intuīciju un jūtīgo uztveri radījis savā iztēlē. Viņš ir kā nerealizējies aktieris, personāžs no Brāļu Grimmu pasakas, kas ieradies uz zemes, lai paskatītos, kas notiek šajā ilūziju pasaulē.

    • Ko attiecībās vēlas sieviete un ko vēlas vīrietis
    • Bioenerģētiķis Andžejs Reiters: “Mūsu laikmetā ir maz īstu attiecību, lielākā daļa – karmisku sāpju.”
    • Numeroloģijas metode, ar kuras palīdzību nosaka pāra stiprās un vājās puses
    • Pāru saderība pēc dzīves cikliem
    • Dziednieks Normunds Rozenšteins: “Viens no attiecību stūrakmeņiem ir sekss.”
    • Maģiskas viltības izredzētā pievilināšanai
    • Kristāli, kas palīdz piesaistīt un nosargāt sirds bruņinieku  
    • Bezlaulības vainaga lāsts
    • Kā iekārtot telpas, lai mājoklī ienāk mīlestība
    • Attiecību prognoze pusgadam
    • Zvaigžņu ceļvedis guļamistabā
    Mīlas Maģija

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē