• VIDEO: Igauņu WRC čempions Tanaks novākojas pirmajā rallijā Hyundai komandā

    Auto
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    24. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Red Bull
    Pašreizējais pasaules rallija čempions Ots Tanaks, aizvadot pirmo sacīksti jaunajā komandā, piedzīvojis pamatīgu avāriju WRC sezonas atklāšanas posmā, leģendārajā Montekarlo rallijā.

    Monrekarlo rallijs iesākās ar pirmajiem diviem nakts ātrumposmiem ceturtdien vakarā, un pēc tiem Ots Tanaks atradās trešajā vietā, atpaliekot no sava komandas biedra Tjerī Nevila un francūža Sebastjena Ožjēra, kurš šogad pārstāv igauņa iepriekšējo komandu Toyota Gazoo Racing.

    Pietdiena sākās ar līderu maiņu – Nevilu (Hyundai WRT) pirmajā pozīcijā nomainīja brits Elfins Evanss (Toyota Gazoo Racing), bet ceturtajā posmā tika sagaidīta pirmā Montekarlo rallija drāma – iespaidīgu avārīju piedzīvoja Ots Tanaks.

    Tā avārija izskatījās no iekšpuses:

    Tiek ziņots, ka ekipāžai nekas nekaiš, gan Tanaks, gan viņa stūrmanis Martins Jerveoja ir kārtībā. Komanda gan ziņo, ka abi ir nogādāti slimnīcā uz pārbaudi, kas ir «parastā procedūra» šādos gadījumos.

     

    Teicamus rezultātus pagaidām uzrāda trīs ar Latviju saistīti braucēji – divkārtējais Latvijas rallija čempions Kalle Rovanpera, kurš šogad startē WRC kategorijā, Nikolajs Grjazins, kurš iepriekš brauca ar Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) licenci un te startē WRC2 ieskaitē, pārsāvot Hyundai rūpnīcas komandu, un divkārtējā WRC čempiona Petera Solberga dēls Olivers, kurš startē individuāli WRC2 ieskaitē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē