• Serhio Peresam pirms Lielbritānijas Grand Prix pozitīvs Covid-19 tests

    Formula 1
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    30. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Serhio Peress
    Foto: Shutterstock
    Serhio Peress
    Racing Point F1 komandas meksikāņu pilotam Serhio Peresam konstatēts pozitīvs koronavīrusa tests, un pilots izlēmis par labu pašizolācijai, paziņojusi komanda.

    Visam Grand Prix personālam pirms katrām sacensībām tiek veikts koronavīrusa tests, lai pārliecinātos drošību. Ceturtdien Racing Point komanda apstiprināja, ka Peress nav ieradies Silverstounas trasē, jo viņam ir pozitīvas Covid-19 analīzes. “Viņš izlēmis par labu pašizolācijai un gaida otrā testa rezultātus,” teikts komandas paziņojumā. Jaunākā informācija liecina, ka Peress šo posmu izlaidīs.

    Šis ir pirmais gadījums pēc sezonas sākuma jūlijā, kad kādam no F1 čempionātā iesaistītajiem ir konstatēts jaunais vīruss. Neskatoties uz atkārtotās pārbaudes iznākumu, Lielbritānijas Grand Prix posms notiks, kā plānots, ziņo F1 čempionāta oficiālā mājas lapa.

    Peresu šajā nedēļas nogalē paredzētajā sacīkstē aizstās kāds no Racing Point rezerves pilotiem – Estebans Gutjeress vai Stofels Vandorns.

    Kā ziņojām, pirms sezonas sākuma martā dalību no Austrālijas Grand Prix posma atsauca McLaren komanda, kad vienam no tās darbiniekiem konstatēja koronavīrusa saslimšanu. Vēlāk, paplašinoties Covid-19 pandēmija, šo posmu, kā arī lielu daļu sekojošo atcēla pavisam.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē