• Reinis Nitišs rallijā Sarma 2019 piedalīsies neierastā statusā

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Reinis Nitišs
    Foto: reinisnitiss.com
    Reinis Nitišs
    Pieredzējušais rallijkrosa pilots Reinis Nitišs šajā nedēļas nogalē brauks LRČ posmā, rallijā Sarma 2019, taču dalībnieku sarakstā viņu var nemeklēt – viņš sacensībās startēs kā drošības jeb nulles ekipāža.

    Latvijas rallija čempionāta (LRČ) otrais posms, rallijs Sarma 2019, risināsies 9. februārī Gulbenes apkārtnes ceļos, un par sacensību drošību rūpēsies arī Reinis Nitišs, kurš brauks ar jaudīgo R5 klases Škoda Fabia un stūrmani Andri Mālnieku.

    "Kopš pirmā rallija starta 2015. gadā esmu kāpinājis savu rallija braukšanas tempu un krājis pieredzi, tādēļ arī pieņēmām lēmumu spert nākamo soli un pārkāpt jau augstāka līmeņa tehnikā un rallijā Sarma braukt ar Škoda Fabia R5 auto no Sports Racing Technologies komandas,” saka jēkabpilietis Reinis Nitišs. “Rallijs Sarma būs lieliska iespēja apgūt jauno auto kaujas apstākļos.

    Lai arī startēsim kā nulles ekipāža – trasē dosimies trīs līdz sešas minūtes pirms pirmās sporta automašīnas – un nepiedalīsimies kopējā rallija rezultātu ieskaitē, mēs veiksim pilnu rallija distanci un priecēsim visus klātesošos autosporta līdzjutējus. Šis rallijs mums kalpos par atskaites punktu tālākiem plāniem un iespējamiem rallija startiem 2019. gada sezonā!”

    Kā ziņojām, rallijam Sarma šogad pieteikušās gandrīz 100 ekipāžas, bet R5 mašīnu konkurencē gaidāms rekordliels skaits dalībnieku.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē