• Reinis Nitišs izies uz starta Neste WorldRX of Latvia

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    1. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: GRX
    Reinis Nitišs startēs FIA pasaules rallijkrosa čempionāta devītajā posmā Neste WorldRX of Latvia, kas CSDD Biķernieku trasē notiks 14. un 15. septembrī. Līdzīgi kā sacensībās Abū Dabī un Zviedrijā arī šoreiz jēkabpilietis pievienosies GRX komandas pamatsastāva pilotiem Niklasam Gronholmam un Timuram Timerzjanovam, informē Latvijas sportista pārstāvji.

    «Šajā sezonā biju plānojis startēt vairākās sacensībās, kas man ļautu maksimāli labi izpildīt uzticētos GRX attīstības pilota pienākumus, kā arī gūt noderīgu sacensību pieredzi un uzturēt savas braukšanas prasmes “darba kārtībā”. Pirms sezonas sākuma kalendārā provizoriski atzīmējām pāris sacensības, kurās labprāt startētu – Abū Dabī, kur jaunā trasē norisinājās sezonas pirmais posms; Zviedrijā, kur notiek viens no sezonas krāšņākajiem posmiem, uz kuru dodas liels skaits latviešu līdzjutēju; Latvijā, mājas sacensībās, kuras izlaižot, arī man pašam rastos jautājums, kāpēc vispār startēju kādos pasaules čempionāta posmos,» saka Reinis. 

    «Lai kā arī būtu gājis, nevarēju pieļaut situāciju, ka nestartēju Latvijā, it sevišķi gadā, kad, iespējams, sacensības šeit notiek pēdējo reizi!»

    "Tāpēc šodien man ir īpašs prieks paziņot, ka izdevies savienot visus nepieciešamos saskaitāmos, lai varu līdzjutējus aicināt uz Biķernieku Trasi atbalstīt mani vispirms cīņā par iekļūšanu pusfinālā. Un zinot rallijkrosu, pēc tam jau viss var notikt!” izsakās divkārtējais Eiropas čempions rallijkrosā Reinis Nitišs.

    Kā ziņojām, sezonas atklāšanas posms Abu Dabi Reinim bija neveimsmīgs, jo tik apiedzīvota tehnikai smaga avārija, savukārt Zviedrijas posmā viņš kāpa uz goda pjedestāla, izcīnot trešo vietu.

    Neste WorldRX of Latvia risināsies 15. un 16. septembrī Biķernieku trasē. Šīs būs noslēdzošās sacensības Eiropas čempionātā Super1600 un Supercar klases braucējiem, bet pasaules čempionāts Supercar un RX2 ieskaitēs vēl turpināsies ar posmu Dienvidāfrikas republikā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē