• Reinis Nitišs atkal papildina WorldRX dalībnieku skaitu

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    19. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: GRX
    Rallijkrosa pilots Reinis Nitišs otrreiz šosezon pievienosies pasaules čempionāta (WorldRX) dalībniekiem, lai pēc divām nedēļām piedalītos sezonas sestajā posmā, kas notiks leģendārajā Holjes trasē Zviedrijā, informē sportista pārstāvji.

    Kā ziņojām, Nitišs GRX Tenaco komandas sastāvā šogad piedalījās sezonas atklāšanas posmā Apvienotajos Arābu emirātos.

    Zviedrijā Reinis startēs kopā ar komandas pamatpilotiem, somu Niklasu Gronholmu un krievu Timuru Timerzjanovu.

    “Fakts, ka iespējams startēšu Zviedrijas posmā, aizkulisēs cirkulēja jau kādu laiku, taču tikai salīdzinoši nesen komanda apstiprināja manu dalību šajās maģiskajās sacensībās. Gan Niklass, gan Timurs ir pierādījuši GRX komandas auto potenciālu, kas uzliek zināmu latiņu arī manam sniegumam. Vienlaikus jāsaka, ka Zviedrijas trase ir ar ļoti specifiskām īpatnībām, tādēļ mans primārais uzdevums būs palīdzēt komandas biedriem, lai kopā varam iespējami ātrāk atrast pareizos regulējumus,” saka Reinis Nitišs, kurš ir GRX komandas attīstības pilots.

    “Holjes trase man nekad nav gājusi no rokas," atzīst Reinis. «Tā ir ļoti prasīga kā pret tehniku, tā arī braucēju – nepieciešams smags darbs, lai uzrādītu labu rezultātu. Arvien svaigā atmiņā ir pērnā gada sacīkste, kad uzvaru ar elkoņiem izcīnīju burtiski cīnoties līdz pēdējam milimetram. Darīšu visu iespējamo, lai svētdienas pēcpusdienā uz goda pjedestāla stāvētu tikai GRX piloti!»

    “Prieks, ka Reinis būs atpakaļ mašīnā. Abū Dabī sacensības viņam beidzās visai neveiksmīgi, taču līdz tam Nitišs apliecināja savu ātrumu. Holjes ir čempionāta spilgtākās sacensības un sagaidāms, ka starp dalībniekiem Reinis nebūs vienīgais papildinājums. Tas būs izaicinājums gan viņam, gan komandai un mums noteikti būs nepieciešamas viņa zināšanas un dati no trases, kas palīdzēs uzlabot visu mūsu mašīnu sniegumu,” saka GRX komandas vadītājs Jussi Pinomaki.

    Kā zināms, pilnu pasaules čempionāta sezonu aizvada Jānis Baumanis (Team STARD), kurš pēc pieciem posmiem WorldRX kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē