• Reinis Nitišs Rally Liepāja piedalīsies ar neparastu auto

    Nedēļas tēma: Auto lietas
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    15. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: reinisnitiss.com
    Pieredzējušais rallijkrosa pilots Reinis Nitišs arī šogad piedalīsies Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Latvijas posmā, Rally Liepāja, taču ar neparastu auto — aizmugures piedziņas Abarth 124 Rally, informē sportista pārstāvji.

    Nitiša stūrmaņa krēslā redzēsim pieredzējušo Māri Kulšu. Eiropas rallija čempionāta posms Rally Liepāja notiks 24.-26. maijā.

    “Pēc Abū Dabī rallijkrosa sacensībās piedzīvotās avārijas un sekojošajām remonta izmaksām, jau biju samierinājies, ka startu Rally Liepāja šogad nāksies atcelt, taču, pateicoties maniem partneriem Circle K, Stihl, Citadele un If apdrošināšana, kuri operatīvi un aktīvi reaģēja uz Abarth piedāvājumu, esmu gatavs pilnīgi jaunam un iepriekš neparedzētam izaicinājumam. Rallijā uz starta izbraukšu ar visai neierastu auto – Latvijā ļoti reti sastopamu aizmugures piedziņas FIAT Abarth 124 Rally, ko apkalpos franču komanda,” saka Reinis Nitišs. “Plānojam vēl pirms rallija aizvadīt vienu testu dienu. Sacīkstes ar aizmugures piedziņas spēkratiem manā pieredzē aprobežojas vien ar kartingu, bagiju un startiem Žiguļu kausā, tādēļ treniņiem būs ļoti liela nozīme. Tā būs arī iespēja sastrādāties ar manu jauno stūrmani – pieredzējušo Māri Kulšu."

    "Ar nepacietību gaidu Rally Liepāja, kas solās būt ļoti ātrs, sarežģīts un sportiskām intrigām piepildīts. Tāpēc divtik liels prieks, ka varēšu būt daļa no šī pasākuma, un kārtējo reizi papildināt savu pieredzi. Rally Liepāja šogad būs pēdējais rallijs Latvijā, un arī laikapstākļus sola vasarai atbilstošus, tā kā daudz variantu jau nav – tiekamies ātrumposmos un esiet klāt mūsu piedzīvojumos ar kolorīto FIAT Abarth 124 Rally auto!” aicina Reinis.

    ERČ trešais posms, Rally Liepāja, risināsies no 24. līdz 26. maijam, un šogad rallij aorganizatori apvienojuši divu leģendāru ralliju — Talsu un Liepājas — trases. Sākotnējā informācija liecina, ka pirmā sacensību diena tika aizvadīta Talsu apkārtnē, bet otrajā ekipāžas pārbaudīs Liepājas puses ātrumposmi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē