• Pārmaiņas Red Bull F1 komandā – Gaslī zaudē savu vietu Albonam

    Auto
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    12. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aleksandrs Albons
    Foto: Red Bull
    Aleksandrs Albons
    Ar negaidītu paziņojumu nākusi klajā Red Bull F1 komanda – sākot ar Beļģijas Grand Prix posmu, nīderlandieša Maksa Verstapena pārinieks būs Aleksandrs Albons, bet līdzšinējais – francūzis Pjērs Gaslī – atlikušo F1 sezonas daļu pavadīs Toro Rosso komandā.

    Red Bull atrodas unikālā situācijā, jo mūsu rīcībā ir divi izcili talantīgi piloti, kurus varām rotēt starp Red Bull un Toro Rosso komandām. Nākamajos deviņos posmos mēs gribam novērtēt Aleksa sniegumu, lai pieņemtu izsvērtu lēmumu par to, kurš no pilotiem būs Maksa pārinieks nākamajā sezonā,” teikts Red Bull izplatītajā paziņojumā.

    23 gadus vecais taizemiešu izcelsmes britu pilots Alekss Albons F1 aizvada debijas sezonu un 12 posmu laikā sakrājis 16 kopvērtējuma punktus, augstāko finiša pozīciju sasniedzot Vācijas Grand Prix posmā – sestā vieta. 

    Savukārt Pjēram Gaslī, kurš Red Bull pievienojās šosezon, klājies ne pārāk spīdoši, lai gan sezonas sākumā viņam paredzēja spožus rezultātus. Kamēr komandas līderis Makss Verstapens sakrājis jau 181 punktu, 23 gadus vecais Gaslī vēl ne reizi nav ticis uz goda pjedestāla un visās aizvadītajās  sacīkstēs un kvalifikācijās piekāpies savam komandas biedram.  

    Runas par Gaslī atgriešanos Toro Rosso komandā uzvirmoja jau sezonas vidū, kad viņš nepārtraukti kritizēja tehniku, kas liedzot viņam cīnīties ar Verstapenu. Komandas vadība ironizēja, ka esot nomainījuši Gaslī formulā pilnīgi visu, izņemot braucēju, bet problēmu neesot atraduši

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē