• WorldRX Spānijas posmā startēs arī leģendārais olimpiskais čempions riteņbraukšanā Hojs

    Auto
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    18. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Chris Hoy
    Foto: Publicitātes foto
    Chris Hoy
    Pasaules rallijkrosa čempionāta (WorldRX) otrajā posmā Spānijā, Katalonijas trasē, piedalīsies leģendārais britu velosportists, seškārtējais olimpiskais čempions treka riteņbraukšanā sers Kriss Hojs, ziņo čempionāta rīkotāji.

    43 gadus vecais Hojs, kurš aktīvajam velosportam jau teicis ardievas, brauks Supercar ieskaitē, pārstāvot Xite Racing komandu kā francūža Olivjē Beneta pārinieks. WorldRX Spānijas posms Katalonijas trasē risināsies 27. un 28. aprīlī. Kā zināms, Latviju pasaules rallijkrosa čempionātā šogad pārstāv Jānis Baumanis (Team STARD), kurš WorldRX kopvērtējumā pēc pirmā posma ieņem trešo vietu.

    “Patiešām ļoti gaidu šīs sacensības Barselonā! Izbraukšana ar rallijkrosa mašīnu vienmēr bijusi manā vēlmju sarakstā, bet īstās sacīkstēs sacensties ar pasaules labākajiem pilotiem – tas jau ir liels izaicinājums,” saka olimpiskais čempions.

    Pēc aiziešanas no profesionālā velosporta 2013. gadā titulētais skotu riteņbraucējs ik pa laikam piedalās autosporta sacensībās – 2016. gadā viņš startēja Lemānas 24 stundu sacīkstēs, kā arī Eiropas Le Mans un Lielbritānijas GT Championship seriālos.

    Hojs ir ne tikai seškārtējs olimpiskais čempions treka riteņbraukšanā, viņa kontā ir arī 11 pasaules čempiona tituli. 2005. gadā viņam tika piešķirts Britu impērijas ordenis, bet 2009. gadā Hoju iecēla bruņinieka kārtā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē