• Rally Liepāja pārcelts uz jūliju

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FIAERC.com
    FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Latvijas posma Rally Liepāja plānotā norise pārcelta uz jūliju, informē sacensību rīkotāji.

    Izmaiņas saistītas ar Covid-19 vīrusa izraisīto pandēmiju un tai sekojošajiem Latvijā un ārvalstīs noteiktajiem ierobežojumiem un ieteikumiem sabiedrības veselības nodrošināšanai. Globālo norišu rezultātā norises laiks mainīts jau pusei šogad paredzētajiem Eiropas čempionāta posmiem – tai skaitā sacensībām Portugālē, Spānijā un Kiprā.

    Sākotnējā ERČ Latvijas posmu bija paredzēts aizvadīt 29.-31. maijā, bet tagad tas pārcelts uz 10.-12. jūliju.

    “Situācija ap Covid-19 vīrusu un tā izplatību mainās ļoti strauji, tāpēc turpināsim sekot līdzi aktualitātēm un nozares ekspertu lemtajam. Lai gan esam ieguvuši jaunu Rally Liepāja norises datumu, mūsu galvenais uzstādījums – sarīkot drošas sacensības dalībniekiem, skatītājiem un darbiniekiem – nav mainījies!” uzsver Rally Liepāja direktors Raimonds Strokšs.

    “Jau priekšlaicīgi, pirms pāris nedēļām, uzsākām sarunas ar Eurosport Events, Starptautisko Automobiļu federāciju (FIA), kā arī rallija pilsētām Liepāju un Talsiem, lai kopīgi rastu visām pusē iespējami labāko risinājumu situācijā, ja ralliju nāktos pārcelt uz vēlāku laiku.

    Skatot pilsētās plānoto pasākumu kalendārus, ņemot vērā citu ERČ posmu norises laikus, komandu loģistiku un iespējas sagatavot sporta automašīnas startam sacensībās, šis jūlija datums ir šobrīd vienīgā iespējamā alternatīva, kad plānot sacensību norisi Latvijā.

    Aicinu visus ievērot noteiktos ierobežojumus, jo tikai kopīgiem spēkiem varam ierobežot vīrusa izplatību. Palieciet mājās, sargiet sevi un ceram uz tikšanos jūlijā!” tā Raimonds Strokšs.

    Visas līdz šim iegādātās ieejas biļetes būs derīgas arī pārceltajā Rally Liepāja norises datumā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē