• Mercedes F1 komandas pilots Valteri Botass: "Man nav vajadzīgs psihologs!"

    Auto
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    24. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Mercedes F1 komandas somu pilots Valteri Botass pagaidām negrasās vērsties pēc psihologa palīdzības, kā to savulaik darīja iepriekšējais Lūisa Hamiltona komandas biedrs Niko Rosbergs.

    “Neuzskatu, ka man tas palīdzētu. Katrs sportists un cilvēks ir atšķirīgs,” Botasu citē specializētais portāls Motorsport. “Kādam var būt nepieciešama un noderēt palīdzība no malas, bet man apkārt ir daudz labu cilvēku, ar kuriem varu izrunāties.”

    “Parasti visas problēmas risinu pats, un šobrīd neredzu iemeslus, lai vērstos pie psihologa. Saprotiet, es neesmu Niko, es esmu Valteri, un zinu, kas man būtu vislabāk,” piebilst somu pilots. «Man tas ir cilvēks spogulī, kas var dot atbildes uz visiem jautājumiem, kad pienāk grūtāki laiki vai parādās šaubas.»

    Vairāts, vai viņš ir apsprietis Rosbergu, kā vācietim izdevās pārspēt Hamiltonu 2016. gada čempionātā, Botass atbild: "Mēs par to īsti neesam runājuši. Es esmu gatavs do izdarīt pa savam. Tad jau redzēs. Es negribu atklāt visu, un pagaidām man nav plānu, ko apspriest [publiski]. 

    Vācu F1 čempions Niko Rosbergs atzinies, ka uzvarēt Hamiltonu cīņā par 2016. gada pasaules čempiona titulu viņam palīdzēja arī intensīvs darbs ar sporta psihologu. Dažas dienas pēc uzvaras čempionātā Rosbergs paziņoja par aiziešanu no F1 un Mercedes viņa vietā ar 2017. gada sezonu piesaistīja Botasu.

    Debijas sezonā Mercedes komandā Botass F1 čempionāta individuālajā vērtējumā ierindojās trešajā vietā aiz Hamiltona un Sebastjana Fetela (Ferrari), bet pērn somu pilots kļuva par vicečempionu, atkal paliekot aiz sava titulētā komandas biedra. Šā gada sezonas sākumā Botass bija veiksmīgāks par Hamiltonu un izvirzījās kopvērtējuma vadībā, taču pēc aizvadītiem 10 posmiem līderis atkal ir Hamiltons, kurš apsteidz Botasu par 39 punktiem. Vēl čempionātā atlikušas 11 Grand Prix sacīkstes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē