• Lamborghini Urus pārtapis par pikapu!

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Rain Prisk
    Kamēr Ferrari pilnībā atteicies no idejas par apvidus auto, citi ražotāji šo ideju labprāt realizē. Sekojot Mercedes-Benz X-klases piemēram, Lamborghini Urus pat varētu spert soli tālāk un kļūt par pikapu!

    Ja kāds pirms 10 gadiem teiktu, ka jau pērn uz Latvijas ielām redzēsim Lamborghini SUV, tad visdrīzāk šis drosmīgais cilvēks tiktu pavadīts ar neizpratnes pilnu acu skatienu. Kā izrādās, tad tas ir tikai sīkums.

    Šobrīd tā ir tikai digitāla vīzija, taču GLS63 AMG, Bentley Bentayaga un Porsche Cayman Turbo S E-Hybrid konkurentam ir visas iespējas kļūt par ātrāko pasaules pikapu, tādejādi aizēnojot F-150 Raptor pašreizējo slavu. Mērķa sasniegšanai varētu izmantot esošo 4,0 litru V8 benzīna motoru ar 650 ZS, aizvedot pikapu līdz 100 km/h 3,6 sekundēs.

    Līdzīgi kā Jeep Wrangler džips pārtapa par Gladiator pikapu, arī šeit auto priekšējā daļa atstāta neskarta. Pārmaiņas sākas aiz priekšējiem sēdekļiem, kur luksuss interjera vietā atrodas kravas kaste.

    Lai uzsvērtu itāļu zīmola gatavību bezceļiem un praktiskam darbam, Urus pikapam palielināts klīrenss un virtuāli uzmontētas offroad ceļiem paredzētas riepas. Tāpat uzstādīta arī brangāka virsbūves apakšējās daļas aizsardzība.

    Kāda ir iespēja, ka šī skice reiz varētu kļūt par realitāti? Visai maza, taču līdzīgi mēs domājām arī par Urus SUV modeli.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē