• Jaunais Toyota Corolla hečbeks nomaina Toyota Auris

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    27. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toyota Media
    WESS Motors Toyota autosalonā pieejams jaunākās paaudzes Toyota Corolla hečbeks, kas ir pirmais no kopumā trim pērn prezentētajiem divpadsmitās paaudzes Toyota Corolla auto modeļiem, kas šogad tiks piedāvāti ar trīs dažāda veida virsbūvēm – hečbeks, sedans un Touring Sports universālis. Jaunākās paaudzes Toyota Corolla hečbeks aizstās pircēju vidū iemīļoto Toyota Auris modeli, kas no šī gada vairs netiks ražots.

    Aleksejs Radionovs, AS “WESS” izpilddirektors: “Toyota Corolla ir viens no visu laiku pārdotākajiem automobiļiem autobūves vēsturē, vienlaikus tas ir arī viens no pieprasītākajiem Toyota modeļiem Latvijā. Jaunā Toyota Corolla saime ir veidota, domājot par dažādām klientu vajadzībām: no kompaktā hečbeka jauniem pāriem līdz daudzpusīgajam Touring Sports ģimenēm un komfortablajam sedanam jauniem profesionāļiem, kas vēlas prestižu dizainu apvienojumā ar izcilu salona ietilpību un komfortu. Jaunākās paaudzes Corolla sniedz atšķirīgu dizainu, izsmalcinātu salonu, apbrīnojamu braukšanas dinamiku un jaudīgu hibrīda piedziņu, ko pieprasa mūsu klienti vienlaikus tiecoties pēc videi draudzīgākiem auto risinājumiem, saglabājot auto jaudas dinamiku.”

    Visi trīs jaunākās paaudzes Toyota Corolla modeļi ir izstrādāti, balstoties uz Toyota jaunās globālās arhitektūras (TNGA) platformas, kas aizstāj trīs pašreiz izmantojamās platformas Toyota ražošanā. TNGA inženierijas un dizaina filozofija nākamās paaudzes Toyota modeļiem piešķir pilnīgi jaunu dimensiju, saglabājot pamatprincipus – kvalitāte, izturība un uzticamība.

    TNGA platforma ne tikai nodrošina izcilu Toyota Corolla braukšanas dinamiku un uzlabotu drošības līmeni, bet arī ļauj Toyota dizaineriem piešķirt katram virsbūves tipam vizuāli savdabīgu un individuālu izskatu.

    Jaunākās paaudzes  Corolla modeļu klāstā debitē arī Toyota divu hibrīda piedziņu stratēģija, kas ir unikāla ar to, ka spēj nodrošināt augstu  veiktspēju un zemu emisiju kombināciju. Tā atbilst visām prasībām, ko klienti jau ir raduši sagaidīt no Toyota pašuzlādes hibrīda dzinējiem – tā ir klusa, intuitīva, atsaucīga un pašpietiekama elektroautomobiļa tehnoloģija bez uzlādes no elektrotīkla. Toyota hibrīdu klāsta paplašināšana ir Toyota zīmola attīstības un ilgtspējas stratēģijas pamatā.

    Toyota Corolla aizvietos Toyota Auris, kas tika izveidots uz Toyota Corolla bāzes un ar šādu nosaukumu tika piedāvāts Eiropas tirgum, kopš 2006.gada, tikmēr Japānā un Austrālijā šis pats piecdurvju hečbeks joprojām tika piedāvāts kā Toyota Corolla.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē