• Goodyear vasaras sezonai sagatavojis augstas veiktspējas riepu modeļus

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    21. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šī gada Goodyear vasaras riepu klāstā ir jaunumi gan plaša patēriņa, gan sporta jomā. Augstas veiktspējas (UHP) riepa Eagle F1 Asymmetric 5 ir Goodyear populārās un augstu novērtētās Eagle F1 Asymmetric 3 nākamā paaudze. SuperSport ir pilnībā jauna sporta riepu sērija ļoti augstas veiktspējas (UUHP) segmentā, kur pieejami trīs modeļi – SuperSport, SuperSport R un SuperSport RS.

    Jaunais Eagle F1 Asymmetric 5 – izcila bremzēšana uz slapja seguma

    Goodyear ir prezentējis nākamās paaudzes UHP riepu Eagle F1 Asymmetric 5. Izmantojot inovatīvas tehnoloģijas, ievērojami uzlabota bremzēšana uz slapja ceļa, kā arī vadāmība uz sausa ceļa seguma, tajā pašā laikā nemazinot braukšanas komfortu un nepaaugstinot troksni salonā. Goodyear jaunās riepas plašo iespēju pamatā ir īpaši rafinēts materiālu savienojums, kas spēj nodrošināt augstu sniegumu uz slapja ceļa seguma, tajā pašā laikā nesamazinot to uz sausa ceļa.

    Pateicoties īpaši radītai kontakta virsmai, kas bremzēšanas laikā palielinās, riepas saskare ar ceļu pieaug pat līdz kravas auto riepas vidējam saskarsmes laukumam. Rezultātā uz slapjas virsmas tiek panākts ievērojami īsāks bremzēšanas ceļš (par 4%), salīdzinot ar priekšgājēju Eagle F1 Asymmetric 3. Eagle Asymmetric 5 būs pieejama 52 izmēros no 17 līdz 22 collām.

    Jaunā Eagle F1 SuperSport sērija – sacīkšu iedvesmotas riepas ceļam un trasei

    Šogad Goodyear laidis klajā arī pilnībā jaunu trīs modeļu sēriju UUHP segmentā – Eagle F1 SuperSport, SuperSport R un SuperSport RS. Goodyear riepu klāsta flagmanī – SuperSport sērijā – izmantotas novatoriskas tehnoloģijas un savienojumi, kas nodrošina ievērojami īsāku bremzēšanas ceļu un ātrāku apļa laiku, neietekmējot citus rādītājus.

    • Eagle F1 SuperSport izmantota Goodyear sacensību riepu izstrādāšanas pieredze, rodot risinājumu vēl augstākai saķerei un vadāmībai. Atsaucīgas virziena maiņas tiek nodrošinātas ar stingrāku protektora ribu palīdzību, bet masīvs pleca joslas protektora zīmējums nodrošina kontroli slodzes pārneses laikā līkumos. Īpaši stingrs sānu malu dizains vēl vairāk uzlabo vadāmību, nemazinot braukšanas komfortu.
    • Eagle F1 SuperSport R vēl vairāk palielina saķeri un vadāmības precizitāti gan uz ceļa, gan sacīkšu trases apstākļos. Izmantojot augstas frikcijas savienojumu, tiek nodrošināta ārkārtīgi laba saķere sausos apstākļos, savukārt stabilitāti pagriezienos sniedz tilti protektora raksta iekšējā rievā, kas samazina protektora bloku deformāciju straujos līkumos.
    • Eagle F1 SuperSport RS ir Goodyear vissportiskākā riepa, kas nodrošina maksimālu veiktspēju trasē un vienlaikus ir legāla lietošanai uz koplietošanas ceļiem. Īpašs sacensību automobiļiem radīts materiālu savienojums nodrošina maksimālu saķeri un sniegumu uz sausa ceļa seguma. No 2019. gada februāra līdz maijam tirdzniecībā paradīsies 25 Eagle F1 SuperSport izmēri. Eagle F1 SuperSport R būs pieejama 10 izmēros un parādīsies tirdzniecībā no februāra līdz novembrim. Savukārt Eagle F1 SuperSport RS bus pieejama 2 izmēros un tiks laista tirdzniecībā šī gada martā.

    Eagle F1 Asymmetric 3 SUV – optimāla apvidus automobiļiem

    Eagle F1 Asymmetric 3 SUV ir augstas veiktspējas (UHP) klases riepa, kas izstrādāta tieši apvidus automobiļiem un nodrošina optimālu bremzēšanu un vadāmību visos apstākļos. Eagle F1 Asymmetric 3 SUV riepas svarīgākā tehniskā iezīme ir aktīvā bremzēšanas tehnoloģija (Active Breaking Technology).

    Bremzēšanas laikā riepas saskares virsma ar ceļu palielinās, kas ļauj nodrošināt īsāku bremzēšanas ceļu gan uz sausa, gan slapja ceļa seguma. Otra būtiska tehnoloģija, kas iekļauta riepā, ir saķeres pastiprināšanas tehnoloģija (Grip Booster Technology). Tā sastāv no adhezīva savienojuma, kas pastiprina riepas saķeri ar ceļa virsmu, uzlabojot bremzēšanu un vadāmību. Gan uz sausa, gan slapja ceļa seguma Eagle F1 Asymmetric 3 SUV nodrošināja par 1,2 metriem īsāku bremzēšanas ceļu.

    Eagle F1 Asymmetric 3 SUV ir oriģinālajā aprīkojumā automašīnām Alfa Romeo Stelvio, Jaguar E-Pace, Range Rover Evoque, Porsche Macan, Audi e-tron un VW Touareg. Eagle F1 Asymmetric 3 SUV ir pieejama 47 izmēros no 18 līdz 22 collām, 4 izmēros ar SoundComfort tehnoloģiju.

    EfficientGrip Performance – vairākkārtēja testu uzvarētāja

    Augstas veiktspējas riepa EfficientGrip Performance sniedz augstāku komforta līmeni un zemāku degvielas patēriņu. Inovatīvais trīsdimensiju protektora raksts nodrošina uzlabotu saķeri ar ceļa segumu, savukārt ActiveGrip tehnoloģija – īsāku bremzēšanas ceļu gan uz slapja, gan sausa ceļa seguma. Inovatīvais gumijas sastāvs sniedz riepai nepieciešamo līdzsvaru starp saķeri ar mitru ceļa segumu un rites pretestību.

    EfficientGrip Performance ir iekļauta ražotāja oriģinālaprīkojumā automobiļiem BMW X1 un X2, BMW 3.sērija, Mercedes Benz C-klase, Mini Countryman, Peugeot 508 un Nissan Leaf. Pieejamas 84 dažādu izmēru EfficientGrip Performance (diametrs no 14 līdz 20 collām), no kurām 2 izmēri ir pieejami ar SoundComfort tehnoloģiju.

    EfficientGrip SUV – riepa bez kompromisiem drošības un veiktspējas jomā

    EfficientGrip SUV ir īpaši izstrādāta tieši krosoveriem un apvidus automašīnām. Riepā integrētā degvielas ekonomijas tehnoloģija (Fuel Saving Technology) nodrošina mazāku degvielas patēriņu un zemāku CO2 izmešu līmeni. EfficientGrip SUV ir piemērota plašam apvidus automobiļu klāstam no masīvākajiem līdz nelieliem apvidus krosoveriem. Riepa tapusi kā atbildes reakcija uz pieaugošo tirgus pieprasījumu pēc samazinātas ietekmes uz apkārtējo vidi, tajā pašā laikā nemazinot veiktspēju un drošības līmeni.

    EfficientGrip SUV ir iekļauta ražotāja oriģinālaprīkojumā automobiļiem Range Rover Evoque, Nissan X-Trail, Renault Koleos un Mercedes Benz X-Class. Pieejamas 47 dažādu izmēru EfficientGrip SUV (diametrs no 16 līdz 22 collām), no kurām viens izmērs pieejams ar SoundComfort tehnoloģiju.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē