• Modernizētais Renault Talisman ieradies Latvijā — zināma tā cena

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    6. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaunais Renault Talisman Baltijā pieejams ar sākumcenu no 27 690 EUR, bet Talisman Grandtour – no 28 690 EUR. Piedāvājumā ir trīs dažādas komplektācijas: Zen, Intens un Initiale Paris.

    Jaunais Renault Talisman piedāvā 100% LED lukturus. Adaptīvajos lukturos tiek izmantota LED MATRIX Vision tehnoloģija, kā arī tiem ir sekvenciāli LED virzienrādītāji. Salīdzinot ar LED gaismām, šo lukturu spilgtums ir par 50% lielāks, savukārt redzamības tālums sasniedz 220 m, nevis 175 m. Aizmugurējie LED lukturi ir dekorēti ar hromētām līstēm. Sportisku dabu tam piešķir haizivs spuras formas antena, kas uzstādīta jaunā Talisman jumta aizmugurējā daļā.

    Atjauninātajam modelim ir jaunas virsbūves krāsas: Baltic Grey, Vintage Red un Highland Grey. Tāpat jaunumi ir arī vieglmetāla disku klāstā- Pierre (17 collu), Stellar (18 collu) un Sato (19 collu).

    Lai ērtāk nolasītu datus Talisman instrumentu panelī, tas ir aprīkots ar pilnībā konfigurējamu 10,2 collu digitālo ekrānu, kas pieejams, sākot no komplektācijas Intens līmeni. Automašīnas iestatījumus var personalizēt MULTI-SENSE sistēmā izvēloties atbilstošu režīmu, piemēram, informāciju no GPS navigācijas sistēmas, kas tiek parādīta uz displeja.

    Atjauninātajā Talisman izmantota Renault EASY CONNECT sistēma, kas apvieno vairākas lietotnes – MY Renault, jauno Renault EASY LINK un citus pakalpojumus, piemēram, automātiskos atjauninājumus un automašīnas funkciju tālvadību.

    Tehnoloģiju piedāvājums papildināts ar jaunākās paaudzes braukšanas palīgfunkcijām, ieskaitot 2. līmeņa bezpilota braukšanu. AEBS aktīvā avārijas bremzēšanas sistēma tagad spēj noteikt gājēju un velosipēdistu klātbūtni.

    Talisman būs pieejams ar dažādiem benzīna un dizeļa dzinējiem. Benzīna turbomotoru klastā – 1,3 litru benzīna dzinējs ar 160 ZS un 1,8 litru 225 ZS, bet dīzeļdzinējus pārstāv 160 un 200 ZS jaudīgie Blue dCi agregāti.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē