• Šonedēļ Rīgā un citviet Latvijā būs jauni satiksmes ierobežojumi

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    30. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Remontdarbu dēļ no šodienas ierobežos satiksmi vairākās ielās Rīgas centrā. Tāpat autobraucējus aicina rēķināties ar palēninātu satiksmi ceļā no Ventspils uz Kuldīgu, kā arī Jūrmalas šosejas posmos

    Ierobežojumi Rīgā

    Saistībā ar tramvaja sliežu ceļa pārmiju remontdarbiem līdz 4.oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Barona ielā, virzienā un posmā no ēkas Krišjāņa Baronā ielā Nr.78A līdz Matīsa ielai. 

    Savukārt saistībā ar ielas seguma atjaunošanas darbiem līdz 15.oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Satekles ielas posmā un virzienā no Dzirnavu ielas līdz Elizabetes ielai, Satekles ielas posmā un virzienā no iebrauktuves pazemes autostāvvietā tirdzniecības centrā Origo līdz Elizabetes ielai, kā arī Elizabetes ielas posmā no Satekles ielas līdz Kļavu ielai. 

    Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielu posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

    Veicot darbus nakts laikā, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

    Ierobežojumi citviet Latvijā

    Turpinoties ceļu remontdarbiem, autovadītāji tiek aicināti rēķināties ar palēninātu satiksmi galvenokārt uz reģionālā autoceļa starp Ventspili un Kuldīgu, kā arī Rīgas apvedceļa posmos, informē VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) Komunikācijas daļā.

    Posmā no Ventspils līdz Zirām ir izvietoti desmit pagaidu luksofori un ceļā jāpavada pusotra stunda.

    Uz Jūrmalas šosejas (A10) joprojām turpinās būvdarbi un līdz ar to arī satiksmes ierobežojumi un satiksmes organizācijas maiņa.

    Ir slēgta nobrauktuve no Liepājas puses pa Rīgas apvedceļu (A5) uz Jūrmalas šoseju (A10). Lai nokļūtu uz Rīgu, autovadītājiem jābrauc taisni Babītes virzienā un jāveic apgriešanās manevrs, un tad jānobrauc no Rīgas apvedceļa (A10) uz Jūrmalas šoseju (A10). Nepieciešamības gadījumā būvnieki tur piesaista satiksmes regulētājus.

    Ir atvērta uzbrauktuve virzienā no Rīgas uz Liepāju, uzbraucot no Jūrmalas šosejas (A10) uz Rīgas apvedceļu (A5) Liepājas virzienā, kā arī nobrauktuve virzienā no Babītes uz Rīgu, nobraucot no Rīgas apvedceļa (A5) uz Jūrmalas šoseju (A10).

    Arī uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei turpinās būvdarbi. Ātruma ierobežojumi dažādos ceļa posmos ir 30, 50 un 70 kilometri stundā. Rīta un vakara stundās, kā arī brīvdienās satiksme tur var būt palēnināta, tāpēc autovadītāji aicināti ieplānot papildu laiku ceļam.

    Ceļu remontdarbi turpinās arī citviet Latvijā. Aktuālā informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555, kā arī LVC interneta mājaslapā www.lvceli.lv.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē