• Latvijā uzsākta sportiskā Volkswagen Golf GTI TCR pārdošana

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    22. janvāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Volkswagen Media
    Volkswagen Latvijā uzsāk pasūtījumu pieņemšanu jaunajam Golf GTI TCR. Šī ir visjaudīgākā Golf GTI versija, kas aprīkota ar 290 ZS (213 KW) dzinēju un septiņu pārnesumu divsajūgu ātrumkārbu (DSG), kas ļauj attīstīt maksimālo ātrumu 260 km/h. Latvijā Golf GTI TCR sākuma cena ir no 35 096 eiro.

    Šis modelis ir radies, iedvesmojoties no sacīkšu automobiļa Golf GTI TCR, kas ir starptautisko TCR sacīkšu divkārtējs uzvarētājs. Tas 100 km/h spēj sasniegt vien 5,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h, ko pēc izvēles iespējams palielināt līdz 260 km/h.

    Volkswagen produktu portfelī Golf GTI TCR atrodas vienu pakāpi augstāk nekā Golf GTI Performance modelis. Golf GTI TCR izcelsies ar bagātīgu un tehnoloģijām piesātinātu standarta aprīkojumu – Active Info Display, LED priekšējās gaismas un satiksmes uzraudzības sistēma Front Assist.

    Papildus tam šis automobilis aprīkots ar priekšējās ass bloķējošu diferenciāli un perforētiem bremžu diskiem. Autovadītājam un pasažieriem pieejami augstas kvalitātes sporta sēdekļi, kuru auduma pārvalki radīti īpaši šai versijai. Visiem Golf GTI TCR modeļiem būs drošības jostas ar sarkanu apmalojumu, kā arī sporta stūre.

    Šis automobilis ir unikāls ne tikai iekšpusē, bet arī ārpusē.

    Jaunais Golf GTI TCR izceļas ar standarta aprīkojuma 18 collu Belvedere kaltajiem riteņu diskiem (vai 18 collu Milton Keynes lietajiem diskiem kā alternatīva), melniem spoguļu vāciņiem, sliekšņu pagarinājumiem, priekšējo difuzoru, TCR jumta spoileru un aizmugurējo difuzoru.

    Automobili iespējams pielāgot arī ar tādiem papildu elementiem kā jauniem honeycomb ieliktņiem sāna paneļos, melna krāsojuma jumtu, oglekļa šķiedras durvju spoguļu vāciņiem, kā arī dažādiem 19 collu lietajiem diskiem.

    Pircējiem būs iespējas izvēlēties starp divām dažādām papildu aprīkojuma pakotnēm. Pirmā pakotne (2 190 eiro) ietver Reifnitz 19 collu diskus ar 235/35 R 19 riepām, Vmax uzlabojumu, kas gādā par maksimāla ātruma palielināšanu, aizmugurējās balstiekārtas sporta versiju un DCC adaptīvās šasijas kontroles sistēmu.

    Otrā pakotne (2 971 eiro) arī piedāvā aizmugurējās balstiekārtas sporta versiju, DCC adaptīvās šasijas kontroles sistēmu un Vmax uzlabojumu, kā arī Pretoria 19 collu diskus ar sacīkšu trasei gatavām 235/35 R 19 sporta riepām (pussliki) un disku drošības skrūvēm.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē