• Ķīpsalā darbu sāk jauns brīvdabas kino

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kino, neizkāpjot no auto, – no sestdienas, 16. maija, Ķīpsalas izstāžu centra stāvlaukumā sāks darboties Drive in Kino jeb iespēja baudīt filmas, sēžot savā auto.

    Šobrīd, kad ir liegti teju visi kultūras pasākumi, no 12. maija Latvijā ir atļauts brīvdabas auto-kino, kāds nu arī pieejams Rīgā, Ķīpsalas izstāžu centra stāvlaukumā.

    Ķīpsalā būs iespēja baudīt filmas jebkurai gaumei, sēžot savā auto. Komēdijas, drāmas, romantika un asa sižeta filmas un, protams, multfilmas no lielākajām starptautiskajām filmu studijām. Vienatnē vai visa ģimene kopā – vienai automašīnai jāiegādājas tikai viena biļete. Drive in Kino Ķīpsala piedāvās divus līdz četrus seansus dienā.

    Uz Drive in Kino Ķīpsala var doties tikai automašīnā un izkāpšana no transportlīdzekļa nebūs atļauta.

    Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, automašīnas tiks novietotas ar 2 metru distanci. Citiem transportlīdzekļiem, t.sk. auto ar atvērtu virsbūvi, velosipēdistiem, motocikliem, kā arī kājāmgājējiem, dalība pasākumā ir liegta. Dodoties uz Drive in Kino Ķīpsala, jāievēro atļautā spēkrata ietilpība, kā arī pulcēšanās vienas mājsaimniecības ietvaros. Skatītāji līdzi varat ņemt arī savas iecienītās uzkodas un dzērienus, lai kino piedzīvojums būtu vēl patīkamāks. Filmas skaņa tiks nodrošināta caur radio FM viļņiem, tādēļ radio ir svarīgs katrā mašīnā.

    Āra kino ideja aizgūta no Amerikas, kur šāds formāts tapa jau pagājušā gadsimta otrajā desmitgadē.

    Kino seansus rīko SIA Euroshow Audio kopā ar SIA Rentadisplay. Organizatoru izvēlētā filmu programma prezentēs kvalitatīvu, asprātīgu un jau iemīļotu saturu no lielākajām starptautiskajām studijām – Paramount, Fox, Universal, kā arī izplatītāja ACME pārstāvētās Eiropas un arī Latvijā tapušās filmas.

    Seansu  un filmu sarakstu un biļetes meklējiet driveinkino.lv.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē