• Asiņaina apšaude Igaunijā — vīrietis bērnu acu priekšā nošauj vecmāmiņu un motociklistu

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    7. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vieta, kur notika apšaude.
    Foto: err.ee
    Vieta, kur notika apšaude.
    Igaunijā Pērnavas apriņķī netālu no Lihulas sestdien ap plkst.22 pie degvielas uzpildes stacijas sašauti vairāki cilvēki, no kuriem divi gājuši bojā, pavēstīja policija.

    Šāvējs bijis kāds 32 gadus vecs vīrietis, un viņš naktī uz svētdienu plkst.00.40 aizturēts, apliecināja likumsargi. Asiņainie notikumi risinājušies netālu no Lihulas pilsētā Olerex degvielas uzpildes stacijas Pērnavas apriņķī.

    Sākotnēji likumsargi saņēmuši informāciju, ka ar vīrietis ar Subaru spēkratu ietriecies divās citās automašīnās un degvielas uzpildes stacijas ēkas sienā. Notikušo redzēja kāds motociklists, kurš ļaundarim sekoja. Vēlāk bija dzirdami šāvieni un motobraucējs tika sašauts, mirstot notikuma vietā.

    Tiek ziņots, ka aizdomās turētais šāvis arī uz automašīnu, kurā brauca vīrietis, sieviete un divi mazi bērni, kuri bija trīs un piecus gadus jauni. Sieviete no gūtajiem ievainojumiem mira, bet bērni, trīs un piecus gadus veci, un viņu tēvs nogādāti mediķu aprūpē. Informācija liecina, ka sieviete bijusi bērnu vecmāmiņa. Policija atklāj, ka šī automašīna vienkārši braukusi garām notikuma vietai un tai nav bijusi nekāda saistība ar iepriekšējiem noziegumiem.

    Policija bija izvērsusi vērienīgu šāvēja aizturēšanas operāciju. Alkohola reibumā esošo vīrieti izdevās aizturēt netālu no iepriekšminētās Lihulas DUS. Informācija liecina, ka pārkāpējs šāvis arī uz policistiem. Motīvs šaušanai uz cilvēkiem pagaidām neesot skaidrs. Zināms, ka aizdomās turāmais dzīvo Tallinā un iepriekš strādājis medicīnas nozarē. Galvenā prokurore uzskata, ka vīrieti varētu gaidīt mūža ieslodzījums.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē