• Volkswagen un Audi automašīnas varēs iegādāties arī internetā

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    28. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Volkswagen un Audi atklāj interneta veikalus Latvijā, kas piedāvā ērti izvēlēties un saņemt auto, neizejot no savām mājām.

    Tagad ir iespējams ne tikai iepazīties ar pieejamo automašīnu klāstu, to tehnisko specifikāciju, saņemt speciālistu konsultācijas un pieteikties testa braucienam, bet arī ērti izvēlēties dažādus papildu pakalpojumus, piemēram, transportlīdzekļa reģistrāciju, auto piegādi uz mājām, kā arī iegādāties dažādus aksesuārus, tostarp, ziemas riepas un diskus.

    Volkswagen un Audi ir dinamiski zīmoli, kurus raksturo uzticamība un inovācijas, kas ievērojami uzlabo ikdienas mobilitāti. Rūpējoties par mūsu klientu ērtībām, pirms laika iepazīstinājām ar tiešsaistes autosalonu, bet tagad ejam soli uz priekšu, radot interneta veikalus, kuros iespējams rezervēt uzreiz pieejamas abu zīmolu automašīnas. Tagad esam mūsu klientiem sasniedzami vēl ātrāk un ērtāk, pat neizejot mājām,” uzsver Volkswagen un Audi automašīnu importētāja izpilddirektore Ilze Grase-Ķibilde.

    Šobrīd interneta veikalos iegādei ir pieejamas vairāk nekā 400 Volkswagen un 50 Audi automašīnas, kas uzreiz pieejamas saņemšanai izvēlētā dīlera centrā vai ar piegādi uz mājām. Lai rezervētu automašīnu, klientam nepieciešams veikt rezervācijas maksu 500 eiro apmērā, kuru jebkurā brīdī varēs ērti saņemt atpakaļ, atceļot rezervāciju.

    Papildus tam Volkswagen un Audi interneta veikalos, noformējot rezervāciju, var iepazīties ar apmaksas iespējām, tostarp aprēķināt potenciālo līzinga* maksājumu.

    Par godu jauno interneta veikalu atklāšanai ir pieejamas automašīnas ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem, maksimālajam ieguvumam Volkswagen automašīnas iegādē veidojot līdz 8 380 eiro, bet Audi – līdz 23 100 eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē