• Vīrietis apzog DUS — pārdevēja zaglim seko līdz tas avarē

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    11. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    9.aprīlī ap pulksten 06:40 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Skrundas novadā, Skrundas pagastā kādā degvielas uzpildes stacijā vīrietis ielējis degvielu 72 eiro vērtībā, kā arī paņēmis eļļu un cigaretes un aizbēdzis, par precēm nesamaksājot. Pateicoties degvielas uzpildes stacijas darbinieces neatlaidībai, persona ir aizturēta.

    1953.gadā dzimis vīrietis, izdarot zādzību, bēga ar automašīnu prom no tirdzniecības vietas, taču darbiniece ar savu automašīnu tam sekojusi, līdz viņš iebrauca grāvī. Vīrietis ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē. Šobrīd Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirknī par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

    Valsts policija aicina iedzīvotājus jebkurā situācijā domāt par savu drošību un veselību. Tikko kā notiek pret jums vērsts noziegums vai esat liecinieki likumpārkāpumam, aicinājums nekavējoties par to informēt Valsts policiju, zvanot pa tālruņa numuru 110 un sniedzot detalizētu situācijas aprakstu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē