• Viļņā un Tallinā samazinās 95. benzīna cena, Rīgā nemainās

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    8. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Čīka / LETA
    Viļņā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā samazinājusies 95.markas benzīna cena, tikmēr Rīgā tā nemainījās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

    Arī šonedēļ dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā – Viļņā.

    Rīgā degvielas cenas šajā nedēļā nav piedzīvojušas svārstības, un arī šajā piektdienā litrs 95.markas benzīna «Circle K» degvielas uzpildes stacijās maksāja 1,334 eiro par litru, bet litrs dīzeļdegvielas – 1,264 eiro par litru.

    Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena šonedēļ samazinājās par 2,4% – līdz 1,175 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1,2% un bija 1,11 eiro par litru.

    Tallinā «Circle K» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kritās par 0,6% – līdz 1,38 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena šajā nedēļā palielinājās par 0,8%, sasniedzot 1,36 eiro par litru.

    Autogāzes cena arī šajā nedēļā bijusi stabila visās trijās Baltijas valstu galvaspilsētās. Litrs autogāzes Rīgā arī šo piektdien maksāja 0,575 eiro, Tallinā – 0,629 eiro, bet Viļņā – 0,519 eiro par litru.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē