• VIDEO: Valmierā smagi iereibis BMW šoferis traucas ar 110 km/h, bēg no policijas un avarē

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    19. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Foto: Valsts policija
    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Aizvadītajā naktī Valmieras pilsētā policisti pamanīja kādu BMW markas automašīnu, kuras vadītājs pilsētā ievērojami pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu. Automašīnas vadītājs nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām apstāties un uzsāka bēgšanu.

    Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas Satiksmes uzraudzības rotas amatpersonas naktī uz 19. novembri Valmieras pilsētā, pildot dienesta pienākumus, fiksēja kādu BMW markas automašīnu, kuras vadītājs ceļu satiksmē piedalījās, braucot ar ātrumu 110 km/h, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 km/h.

    Policisti pieņēma lēmumu apturēt transportlīdzekļa vadītāju, taču šoferis nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām apstāties un uzsāka bēgšanu. Turpinot bēgšanu, spēkrata BMW vadītājs netika galā ar automašīnas vadību, uzbrauca uz apmales, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un ietriecās ēkā, to sabojājot. Par laimi, ne pats autovadītājs, ne arī citi satiksmes dalībnieki bezatbildīgā autovadītāja rīcības dēļ nav cietuši.

    Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, konstatēts, ka vīrietis pie stūres sēdies 2,14 promiļu reibumā. Jāpiebilst, ka 1998. gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu.

    Par notikušo policijā sākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi – par nepakļaušanos atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli, kā arī par transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē.

    Policija atgādina, ka transportlīdzekļa vadīšana reibumā būtiski apdraud gan paša, gan citu ceļu satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību. Pievienotajā videomateriālā redzams, cik dzīvībai bīstama var būt braukšana reibumā. Šajā gadījumā vīrietis iztika bez smagām traumām, taču šāds ceļu satiksmes negadījums var beigties arī ar traģiskām sekām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē