• VIDEO: Polijā vadītājs ignorē apļveida krustojumu un ielido baznīcas teritorijā

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Visai iespaidīgs ceļu satiksmes negadījums noticis Polijā, kur autovadītāju, šķiet, nesagatavotu pārsteidza apļveida krustojums.

    Ir skaidrs, ka ārkārtas situācijas laikā pastāv striktāki pārvietošanās ierobežojumi nekā parasti. Šobrīd ir atļauts vien ikdienai pats nepieciešamākais, tāpēc satiksmes plūsma uz ceļiem ir stipri samazinājusies.

    Dažiem šis apstāklis liek braukt ātrāk nekā kādreiz. Vai aizmāršīgāk. It īpaši, ja pie stūres braucējs sēžas alkohola reibumā. Šoreiz stāsts ir par kādu 41 gadus vecu autovadītāju, kuru Polijā, šķiet, negaidīti pārsteidza apļveida krustojums.

    Novērošanas kameras ierakstos redzams apļveida krustojums, kura tuvumā nav neviena auto. Pēkšņi vienā no ielām “uzrodas” pelēkas krāsas Suzuki Swift, kas straujā tempā virzās uz krustojuma pusi. Laicīgi nepaspējot nobremzēt, kompaktais hečbeks ietriecās aplī izveidotajos apstādījumos, uzlidojot vairāku metru augstumā. Ironiski, ka auto nolaidās baznīcas teritorijā.

    Pēc šī negadījumā Japānā ražotais auto nav atpazīstams. Trieciena rezultātā tas guvis apjomīgus bojājumus, taču vadītājam šajā incidentā izdevies izdzīvot.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē