• VIDEO: Lācis atrod saldumus un izposta Subaru salonu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    7. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Youtube ekrānšāviņš
    Līdz ar pirmajiem siltajiem saules stariem no ziemas miega mostas arī pirmie lāči. Būdami izbadējušies, tie mēdz doties arī ārpus meža, lai meklētu nepieciešamās barības vielas. Viens no šiem ķepaiņiem bija atradis īstu zelta āderi – Subaru Forester ar saldumiem!

    Lāču nonākšana pilsētā nav nekas neparasts, it īpaši, ja dzīvojat Colorado štata apdzīvotākajā pilsētā Denverā. Vietējie iedzīvotāji jau ir pieraduši, ka nama durvīm vienmēr jābūt aizslēgtām. Tas pats attiecas uz atkritumu urnām – atstātās ēdiena paliek meža dzīvniekiem kļūst par magnētu. Šoreiz lāča uzmanību pievērsis neaizslēgts Subaru Forester.

    Kā medijiem atklāja auto īpašniece, kādā rītā viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums. Brīdī, kad sieviete devās uz darbu, gan automašīnas, gan garāžas durvis bija atvērtas. Lai arī no ārpuses auto izskatījās neskars, tā salons bija ticis sabojāts līdz nepazīšanai. Kā izrādās, naktī šeit bijis negaidīts viesis.

    Tam par iemeslu bija automašīnas salonā atstātie gumijas lācīši un citi saldumi. Saozdams gardumus, lācis iekļuvis automašīnā un šo iespēju kārtīgi nosvinējis. Izpostot automašīnas apdari un daļu elektronikas, lācis pat pamanījies atvērt garāžas durvis, nejauši aizskarot garāžas tālvadības pulti.

    Par laimi incidentā neviens cilvēks nav cietis. Kā atzina auto īpašniece, šī reize kalpos kā atgādinājums, ka automašīnas durvis nedrīkst atstāt neaizslēgtas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē